Grupul Gradinarilor Biodinamici Tg. Mures

Adresa: Str. Ciucas, Nr. 1, Ap. 44, Cod 4300, Targu Mures, Judetul: Mures

Tel/Fax: 0265 120 616; 0265 220 616

Email: biocsop [at] fx.ro

Asociatie nonprofit infiintata in 1993, alcatuita din gradinari/horticultori amatori si profesionisti, militanti ai ideilor protectiei mediului inconjurator.

Grupul tinta al organizatiei este reprezentat de acel strat al populatiei, urbane si rurale, care ia parte in procesul productiv agrar, caracterizat printr-o activitate poluanta semnificativa. Grupul este membru fondator in Grupul de Lucru ALTERECO, Membru Onorific al Asociatiei Biokultura Egyesulet (Ungaria).

Infiintat in 1993 cu 14 membru fondatori, respectiv anul 2000, prin obtinerea pers.jur. cu cei 25 membri fondatori. Principalele rezultate obtinute: intre anii 1993-2003 un proces de instruire consecventa (nr. Cursurilor peste 386, cu un numar de 4560 cursanti inregistrati, 5 expozitii de produse ecologice, 1 film video de instructie, 3 publicatii de materiale de specialitate, 3 Culegeri de Tabele cu material de specialitate. Alcatuirea diferitelor teste ecologice pentru anumite examene in cadrul AAMR cursurilor Spicul de Argint.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Cinci solutii surprinzatoare pentru plante mai sanatoase

  Mai usor accesibile decat solutiile costisitoare din magazine, sunt usor de trecut cu vederea in ciuda efectului pozitiv pe care il au asupra florilor, fructelor si legumelor din livada sau gradina.

 • Trandafirii Kimono

  Exemplu de trandafir floribunda cu flori de o rara frumusete, un roz intens, matasos, puternic, parfum dulce si dominator, acest Kimono o alegere inspirata pentru orice parc sau gradina.

 • Hibiscus syriacus Ardens

  Arbust foarte decorativ si destul de usor de ingrijit, aceasta varietate de hibiscus are flori mari, duble, de un mov deschis spre lavanda (veti gasi si inflorescente care bat spre roz) si poate sa devina centrul de atractie pentru orice gradina.

 • Parcul Natural Lunca Muresului

  Parcul Natural Lunca Muresului este o arie protejata constituita la data de 11 ianuarie 2005, in aval de municipiul Arad, de-a lungul raului Mures, pana la granita cu Ungaria.

 • Activitatile lunii noiembrie in gradina

  Toamna tarzie ne intampina cu zile tot mai ploioase, friguroase si un peisaj monoton, specific lunii noiembrie. Un calendar al activitatilor acestei luni in gradina este binevenit chiar daca majoritatea gradinarilor se gandesc deja la primavara, cand vor putea admira din nou frumusetea plantelor ingrijite de-a lungul timpului cu pasiune.


Warning: fopen(cache/96ae461fb5def62dfb42b0bb9cf469bd) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139