Inghetata de pepene rosu

Ingrediente:

3 cani cuburi de pepene congelate
½ cana lapte vegetal, iaurt sau lapte condensat (dupa gust)

Mod de preparare: secretul retetei este sa tineti cuburile de pepene rosu la congelator pentru cel putin trei ore, ideal intr-un recipient din plastic sau in lipsa acestuia pe o simpla foaie de hartie de copt. Cand a inghetat bine se pune in blender, se adauga treptat laptele vegetal sau iaurtul si se mixeaza totul foarte bine (si lichidul trebuie sa fie rece). Se pune in cupe – se mai poate adauga zahar daca pepenele nu este foarte dulce – si se serveste imediat.

Foto: piqsels.com

 

Articole asemănătoare

  • Salata cu pepene rosu si bacon

    Indrazneata si originala, combinand dulceata proaspata a miezului de pepene rosu, tinut la rece, cu baconul bine prajit, crocant si aromat.

  • Salata de fructe cu pepene si fructe de padure

    O reteta pentru o salata plina de arome, ce se pregateste cu un amestec de miez de pepene rosu si galben, parfumat si dulce, si cu fructe de padure proaspete sau congelate. Se serveste cu sosul cat mai rece pentru un desert savuros.

  • Smoothie cu pepene rosu si banana

    Daca vreti sa va bucurati de gustul de pepene rosu intr-un smoothie racoritor si plin de vitamine.

  • Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

    Gustul de pepene este perfect in zilele calduroase de vara, iar alaturi de putin gin si apa tonica rezultatul va fi un cocktail usor, placut, gata imediat.

  • Cocktail cu pepene rosu si menta

    Pepene rosu, menta racoritoare, gin si vin rosu, totul intr-o bautura cu aspect de slushy, dar suficient alcool.


Warning: fopen(cache/3312eded298de1a9cc086b2d372b40bb) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139