Nana

Pomul este de vigoare redusa, iar fructele sunt mijlocii spre mari, sferice. Pielita este de culoare rosu-inchis, iar pulpa este rosie-roz.
Fructele se preteaza pentru industrializare si se matureaza la sfarsitul lunii iunie - inceputul lunii iulie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Trandafirul teahibrid Elina - parfum si eleganta

  Un trandafir teahibrid rezistent, viguros, cu flori de un alb crem delicat si un parfum puternic.

 • Plante exotice. Kedrostis Africana.

  Kedrostis africana este una din cele aproximativ 25 de specii de Kedrostis, majoritatea originare de pe continentul african. O planta cataratoare, ruda a cunoscutilor dovlecei, care se ajuta adesea de ramurile lungi flexibile si de carcei pentru a se sprijini de suporturile de crestere.

 • Pieris japonica sau un tufis de lacramioare

  Planta viguroasa cu crestere arbustiva, cultivata adesea ca tufa de gradina, Pieris japonica atrage atentia in principal prin florile deosebite, de culoare alba, asemanatoare ca forma cu cele de lacramioare, dar care prin numarul si dispunerea lor, formeaza ciorchini de 10 - 20 cm lungime. Interesant la acest arbust este faptul ca frunzele tinere (de forma ovata usor alungite) au culoare aramie sau rosiatica si devin verzi pe parcurs ce ajung la maturitate.

 • Plante cu inflorire de sezon

  Cu siguranta cei care detin in proprietate o gradina, oricat de mica, se bucura multe luni din an de beneficiile unei oaze de verdeata. E foarte adevarat ca trebuie sa si depuna ceva eforturi pentru a se bucura de o gradina frumoasa.

 • Plante de apartament - Rodiu pitic

  O fereastra foarte insorita reprezinta locul ideal pentru ghiveciul rodiului pitic pe tot parcursul anului. Tunderea plantei, primavara dupa ultimul ger sau toamna tarziu, asigura o buna ramificare si implicit o multitudine de flori.


Warning: fopen(cache/360260de94650e70abac48738425412a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139