Parcul National Padurea Bavareza

 In intreaga lume Germania este cunoscuta pentru orasele vibrante cu privelisti istorice, muzee si liste interminabile cu evenimente culturale.

Cu toate acestea putini stiu ca Germania mai este numita si "inima verde a Europei", in aceasta tara putand fi vizitate peste 14 parcuri nationale.

Parcul National Padurea Bavareza este doar unul din parcurile in care puteti face cunostinta cu gigantii copaci primitivi ai pustietatilor. Aici nu omul este suprem ci natura.

Impreuna cu padurea Republicii Cehe, la est, Parcul National Padurea Bavareza este cea mai mare padure din Europa protejata prin lege.

An de an mii de turisti vin sa respire in aceasta padure aerul curat al Germaniei, cazandu-se la hotelurile din apropiere pentru o vacanta unica de neuitat.

De asemenea in apropierea padurii sunt mici orase precum Zwiesel, Frauenau sau Spiegelau care ofera turistilor de la locuri de camping pana la hoteluri luxoase si statiuni de tratament si relaxare.

Articole asemănătoare

 • Parcul National Semenic – Cheile Carasului

  Parcul National Semenic – Cheile Carasului cuprinde elemente naturale cu o valoare deosebita si se gaseste in sud-vestul Romaniei. Cele 36,214 ha sunt de mare interes sub aspect fizico-geografic, floristic, hidrologic, geologic si speologic atat pentru cercetatori cat si pentru turisti.

 • Parcul National Cozia

  Parcul National Cozia se intinde pe o suprafata de 17.000 hectare pe teritoriul judetului Valcea. Limitele rezervatiei naturale cuprind partea de est a Muntilor Capatanii, Masivul Cozia si partea sud-estica a Muntilor Lotrului.

 • Parcul National Ojcow, Polonia

  Parcul National Ojcow se numara printre obiectivele naturale cele mai bine cotate din apropierea orasului Cracovia, capitala istorica a Poloniei.

 • Parcul National Northumberland

  Parcul National Northumberland ocupa cea mai avansata asezare geografica in Anglia si a fost infiintat in 1956.

 • Parcul National Wulingyuan, China

  Parcul National Wulingyuan se numara printre cele mai spectaculoase arii protejate din China si se gaseste in vestul provinciei Hunan.


Warning: fopen(cache/91f636e9927daae6768b582118dcb235) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139