Piept de pui umplut cu sparanghel si cas
Preparat delicios, pieptul de pui umplut cu sparanghel si cas are o savoare speciala.
Iata ingredientele necesare:
4 bucati de piept de pui a cate 200 g fiecare, fara pielite
100 g sparanghel, oparit si taiat in segmente de 3 cm
50 g rosii semideshidratate, scurse
100 g cas, taiat in 4 felii
4 felii de sunca de Praga
Modul de preparare este urmatorul:
Se incalzeste cuptorul in prealabil.
Se cresteaza adanc fiecare bucata de piept de pui.
Apoi se presara peste ele sare si piper.
Bucatile pregatite se umplu cu o lingura de sparanghel.
Se pun si cateva felii de rosii semideshidratate.
Se mai pune si cate o felie de cas.
Fiecare bucata de piept de pui se inveleste cu cate o felie de sunca.
Se prind dupa aceea cu cate o scobitoare.
Bucatile facute se pun in tava unsa cu ulei.
Se dau la cuptor timp de 20 de minute.
Se servesc cu garnitura de fasole verde.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta
Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.
-
Musaca cu piept de pui
La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.
-
Piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor
O mancare potrivita pentru o seara speciala alaturi de cei dragi este pieptul de pui preparat cu ciuperci si cartofi la cuptor.
-
File de somon cu sparanghel si praz
Orice reteta cu peste este delicioasa dar va invitam sa savurati de data aceasta un preparat plin de vitamine: file de somon cu sparanghel si praz.
-
Salata cu piept de pui si boabe de porumb
Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare. Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.