Premiile Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu

18.09.2006 - Organizatia neguvernamentala ecologista Mare Nostrum din Constanta lanseaza cu ocazia Zilei Internationale a Marii Negre, 31 octombrie 2006, a patra editie a "Premiilor Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu".

Jurnalistii interesati sa participe la concurs sunt rugati sa trimita cel mai bun articol de mediu publicat de ei in presa scrisa (local, nationala sau internationala) in anul 2006, prin email la adresa office [at] marenostrum.ro, prin fax (0241-612.422) sau prin posta (OP3, CP308, Constanta), pana in data de 20 octombrie 2006 cu mentiunea Pentru Concursul Premiile Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu.

Sunt acceptate articole care au ca subiect protectia mediului marin in zona Marii Negre (inclusiv zona litorala). Articolele care au fost publicate in alta limba decat cea romana vor fi isotite de traducere.

Criteriile de jurizare cuprind calitatea datelor prezentate, modul de prezentare al datelor, originalitatea subiectului, capacitatea de a induce schimbari a articolului, incadrarea protectiei mediului in temele de interes general, potentialul impact public al articolului, si popularizarea subiectului.

Decernarea "Premiilor Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu" va avea loc la Constanta in data de 29 octombrie 2006 in cadrul unei festivitati de premiere.

[Sursa: marenostrum.ro]

Articole asemănătoare

 • Sfaturi pentru o gradina de interior

  Nu aveti suficient spatiu? Aceasta ar fi principala problema cu care se confrunta cei care si-ar dori sa isi amenajeze o gradina de interior, si primul motiv pentru care ajung sa abandoneze ideea. Dar pentru o gradina de interior frumoasa nu este nevoie de o incapere speciala sau o terasa incapatoare, ci mai curand de spirit de inovatie si originalitate.

 • Masca revigoranta pentru toate tipurile de ten, cu suc de lamaie si galbenus de ou

  O masca naturala pe care o puteti intrebuinta pentru fiecare tip de ten in parte este masca revigoranta cu suc de lamaie si galbenus de ou. Mastile naturale de revitalizare a pielii, preparate acasa, ii readuc acesteia stralucirea si prospetimea de care avea nevoie.

 • Masti de fata pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele necesita anumite conditii de ingrijire pentru a arata in regula. De aceea, puteti crea la dumneavoastra acasa masti faciale potrivite pentru fiecare tip de piele.

 • Creativitate si design pentru o curte de vis

  Ordonarea si reasezarea gradinii ar putea fi un obiectiv provocator. Insa, daca stiti cum sa va folositi curtea, intocmirea unui plan de design poate fi un obiectiv chiar simplu.

 • Sfaturi pentru decorarea bradului de Craciun

  Sunteti in cautarea unor idei noi pentru decorarea bradului de Craciun? V-ati plictitsit de vechile globuri si decoratiuni pentru brad? Iata in continuare cateva idei care va vor ajuta in alegerea dvs.


Warning: fopen(cache/77a6099156c2b8d5f1c7ad42a50ca1f3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139