Reteta de mini-diplomat cu piscoturi

 Cu o crema apetisanta, mini-diplomatul este desertul preferat al celor mai multi, mai ales la evenimente speciale.


Ingrediente necesare:

250 g smantana groasa si foarte proaspata

2 linguri de lapte

4 linguri de zahar

100 g dulceata de coji de portocale (fara zeama)

1 paharel cu lichior de cafea

1 1/2 foaie de gelatina

frisca

piscoturi


Mod de preparare:

Smantana se amesteca impreuna cu laptele si zaharul.

Apoi se freaca pana devine un aluat spumos.

Cojile de portocale se taie in bucati foarte mici.

Gelatina se topeste in cafeaua calda.

Dupa aceea se amesteca totul la un loc cu crema spumoasa si lichiorul de cafea.

Se toarna in forme mici, care se dau la rece.

Se garnisesc cu frisca.

Se servesc cu piscoturi.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Reteta de linte rosie cu orez

    Evaluate din perspectiva valorii nutritive si a proprietatilor, lintea si orezul sunt doua alimente “minune” aflate la indemana oricui. De fiecare data cand sunt servite cele doua ingrediente isi revarsa cu aceesi generozitate beneficiile.

  • Deserturi de Paste. Cozonac aromat cu scortisoara

    Nelipsit ca parte din meniul traditional de Paste este si cozonacul. Va oferim astfel sa pregatiti o reteta de cozonac aromat cu scortisoara.

  • Peste alb cu sos de patrunjel

    Pestele alb are un continut bogat in proteine, dar scazut in grasimi si este nutritiv. Profitati de proprietatile acestuia, pregatind o reteta de peste alb cu sos de patrunjel.

  • Retete pline de gust. Vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc

    O reteta cu care veti fi pe placul invitatilor poate fi reteta de vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc. Ingredientele pentru preparare le descoperiti in cele ce urmeaza:

  • Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate

    Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.


Warning: fopen(cache/9abe076dc470a0ebc75081404ce69e32) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139