Rulada cu branza de burduf

 Apetisanta si cu un miros imbietor, rulada cu branza de burduf este potrivita pentru o gustare rece la serviciu.


Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

5 oua

1 cana de lapte

40 g unt

3 linguri de faina de grau

1 lingura de smantana

400 g cascaval

250 g branza de burduf


Modul de pregatire este usor:

Untul se pune la topit.

Apoi se adauga faina.

Se calesc putin.

Apoi se iau de pe foc, adaugand laptele rece.

Se amesteca pana se formeaza o pasta omogena.

Dupa aceea se adauga branza si galbenusurile de ou.

La final se pun si albusurile de ou, batute spuma tare.

Se amesteca totul de sus in jos, ca la blatul de tort.

Se pune la copt in tava unsa cu grasime si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit.

Dupa ce s-a copt, se scoate pe un servet umed.

Se unge cu smantana.

Apoi deasupra se presara cascavalul ras.

Se poate decora si cu felii de gogosari, ciuperci sau sunca.

Dupa aceea se ruleaza si se pune iar la cuptor, dar cu focul stins.

Se lasa putin, pana se topeste cascavalul.

Se serveste rece.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/fe8f3dd1e75b384e080765ceca2bc9cb) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139