Sambata 3 iunie, sunteti invitati la Gradina Botanica din Bucuresti

Un nou eveniment la care sunteti invitati de aceasta data in compania celor mici, va avea loc sambata 3 iunie la Gradina Botanica din Bucuresti

 

Denumit sugestiv "Gradina copilului si a parintelui", el este organizat de Asociatia Team Work si face parte din seria de manifestari Gradina Bucurestiului, ce urmareste promovarea Gradinii drept un spatiu stiintific dar si social al capitalei. "Este vorba de un parteneriat pe care asociatia noastra l-a dezvoltat cu Gradina Botanica, in cadrul caruia anul acesta am mai sustinut doua evenimente, "Scoate primavara in Gradina" si "Gradina Culturala", in toamna urmand sa organizam Curatenia de toamna", ne-a spus Ioana Patrascoiu, purtatorul de cuvant al asociatiei.

 

Sambata, intre orele 11,00 si 17,00 copiii si parintii vor avea ocazia sa petreaca mpreuna o zi plina de aventuri n aer liber. Cei mici alaturi de cei mari vor pleca la vnatoare de comori, vor picta plantute, vor fi pictati pe fata i i vor realiza propriile figurine modelate din baloane. Ii vor intampina cu drag printese, pirati, vrajitori, clowni si alte personaje de basm. Pentru o zi, parinti si copii se vor transforma in vanatori de comori, numai urmand indiciile vor putea descoperi marele premiu. Restul povestii insa il veti afla la fata locului, daca puteti scapa de vrajitoarea cea rea!

 

Team Work este o organizatie nonguvernamentala ce are misiunea de a facilita acumularea experientei practice prin misiuni de voluntariat de catre studenti i transformarea lor in profesionistii de care societatea romaneasca are nevoie.

Articole asemănătoare

 • Gradina Botanica din Chisinau

  Ca orice capitala europeana orasul Chisinau se mandreste cu o frumoasa gradina botanica, infiintata in anul 1950 pentru interesul specialistilor si oamenilor atrasi de natura. Obiectivul se gaseste la marginea orasului, in sectorul Botanica, iar ca suprafata ocupa 104 ha.

 • Gradina Botanica Komarov, St Petersburg

  Gradina Botanica a Institutului Komarov din St Petersburg se afla intre primele trei din lume atat sub raportul dimensiunii cat si al frumusetii.

 • Gradina Botanica din Beijing

  Gradina Botanica din Beijing se afla in suburbiile metropolei chineze si constituie unul dintre locurile relaxante in care va puteti petrece timpul departe de forfota cotidiana.

 • Gradina Botanica din Tulcea

  Gradina Botanica din Tulcea ofera conditii excelente pentru odihna, cercetare si pentru protectia unor specii rare care fac parte din flora spontana a Dobrogei.

 • Gradina Botanica Dimitrie Brandza, Bucuresti

  Gradina Botanica 'Dimitrie Brandza' a Universitatii din Bucuresti este situata pe malul drept al Dambovitei aproape de centrul capitalei, in cartierul Cotroceni, fiind la dispozitia tuturor iubitorilor de natura.


Warning: fopen(cache/427842cbc4ec6b625bee191d4695c1e3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139