Sanatatea si frumusetea naturala

Frumusetea se afla in perceptia fiecarui spectator, insa sanatatea naturala si frumusetea trebuie luate impreuna, deoarece prima reprezinta si reflecta o forma a celei de-a doua. Atunci cand suntem sanatosi avem o anume stralucire, care emana de la sine o frumusete aparte.

Parul, pielea si unghiile au parte de un program special de ingrijire, deoarece fiecare dintre noi doreste sa arate cat mai bine. Un stil de viata echilibrat si sanatos ne va asigura multumirea de sine si fericirea. Daca interiorul nostru este sanatos, asa va fi si exteriorul, iar cei din jurul nostru vor remarca acest lucru.

"Eforturile" pe care le depunem pentru o viata sanatoasa nu sunt mari, nu trebuie privite ca pe o povara, pe care trebuie sa o ducem, ci ca pe o normalitate. Este firesc sa mancam legume multe, alimente care contin proteinele si vitaminele de care corpul nostru are nevoie pentru a emana acea stralucire, pentru a fi ferit de boli si de suferinta. Frumuseatea si sanatatea organismului nostru este extrem de importanta si are o mare influenta asupra psihicului nostru!

Cu cat avem mai multe cunostinte in acest vast domeniu, cu atat devenim mai interesati de propria persoana. Sanatatea naturala si frumusetea atrag si o stare de liniste interioara, de multumire. Acestea depind numai de noi, sunt responsabilitatea noastra, iar daca noi nu avem grija de acesti doi factori de o importanta existentiala, nimeni nu va avea in locul nostru.

Sursa foto

Articole asemănătoare

 • Sos cu miere si lamaie

  O combinatie dulce-acrisoara pentru peste, pui sau o salata de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de lamai bine coapte, zemoase, si miere naturala. Se foloseste cald si cat mai proaspat.

 • Trandafirul Cardinal

  Varietate de trandafir teahibrid cu parfum dulceag, placut, flori mari de un rosu delicat, cu note de portocaliu, impresionant prin delicatete si frumusetea coloritului, acest Cardinal este o buna alegere pentru gradini si parcuri.

 • Acidul folic si vitamina B12 ar putea preveni nasterea copiilor cu unele defecte

  Sanatatea si siguranta copilului este intaia prioritate a unei mame adevarate. La inceput, grija manifestata pentru sine inseamna de fapt grija pentru copilul pe care il poarta in pantece. Iata de ce alimentatia din timpul sarcinii trebuie sa fie cat se poate mai corecta si “sanatoasa”.

 • Plantele de interior: cele mai frecvente greseli privitoare la ingrijire

  In majoritatea cazurilor erorile de ingrijire pe care le comitem sau locurile nepotrivite sunt factorii care influenteaza sanatatea si buna dezvoltare a unei plante.

 • Galbenele pentru pielea uscata

  Sanatatea si frumusetea pielii depinde in primul rand de gena, insa stilul de viata, alimentatia si felul in care ii acordam atentia si ingrijirea cuvenita reprezinta factori esentiali, care determina mentinerea


Warning: fopen(cache/a18ef97a4040b7a1ad4a98fe0e86dd3b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139