Sangria

SangriaIngrediente

Trei litri de vin alb(rosu), un litru suc portocale, un litru suc piersici, un pahar gin, un pahar cognac, stafide, zahar dupa gust.

 

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si apoi bautura rezultata se pune la frigider doua ore. Optional, la servire se adauga gheata.

 

Articole asemănătoare

  • Sangria de toamna cu brandy, vin alb si cidru de mere

    O bautura pregatita traditional din vinuri rosii, dulci sau seci (dupa gust) si cu fructe si mirodenii, in aceasta varianta de sangria regasim cidrul de mere proaspat si intepator, un vin alb rece si brandy sau coniac, dupa gust, cu scortisoara si savoarea portocalelor mari, bine coapte.

  • Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb

    O alternativa pentru sangria cu vin rosu, pentru care veti avea nevoie de sampanie sau vin spumant, capsune bine coapte si un vin alb usor, parfumat. Se tine la frigider pentru cel putin doua ore inainte de servire.

  • Sangria cu bere si nectar de piersici

    Sangria este o reteta in care vinul rosu, dulce si aromat, este “vedeta” pentru o petrecere reusita, insa in aceasta varianta puteti sa inlocuiti vinul cu berea preferata.

  • Sangria cu lichior de portocale si brandy

    Sangria este o bautura populara, foarte buna mai ales in zilele calduroase, dar cu mai mult alcool poate fi bauta la fel de bine si intr-o zi mai racoroasa.

  • Sangria cu cidru de mere si whiskey

    O reteta pentru o carafa de sangria al carei gust este dominat de aromele toamnei – mere bine coapte, scortisoara, pere dulci – si de notele intense ale unui whiskey bun.


Warning: fopen(cache/31d3ddee0f5cef8c792f9bc8d4e8ff16) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139