Sangria de toamna cu brandy, vin alb si cidru de mere

Ingrediente:

2 cani cidru de mere
500 ml bere de ghimbir rece
2 sticle vin alb
1 cana brandy sau coniac
2-3 mere rosii, taiate felii
2 portocale
2 lingurite scortisoara
½ lingurita anason stelat macinat

Mod de preparare: intr-o carafa de sticla sau un bol de dimensiuni potrivite se amesteca bine vinul, cidrul si berea de ghimbir (cat mai reci) cu toata cantitatea de brandy sau coniac. Se adauga feliile de mar si portocala (taiate in jumatati pentru mai mult gust) si mirodeniile, lasand la temperatura camerei pentru 15-20 de minute inainte de servire.

Foto: needpix.com

 


 

Articole asemănătoare

  • Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb

    O alternativa pentru sangria cu vin rosu, pentru care veti avea nevoie de sampanie sau vin spumant, capsune bine coapte si un vin alb usor, parfumat. Se tine la frigider pentru cel putin doua ore inainte de servire.

  • Laleaua Pinocchio

    Soi pitic de lalele cu inflorescente bicolore, cu petale in alb si rosu, de forma unor cupe alungite, aceasta varietate este excelenta pentru gradini, parcuri, dar si pentru buchete, atragand imediat atentia prin culorile intense si eleganta.

  • Sangria cu vin alb, portocala si busuioc

    O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.

  • Sangria cu zmeura, vin alb, portocala

    O bautura proaspata, racoritoare, cu note de vin alb sec sau demisec (dupa gust) si gust dulce de citrice.

  • Bautura de vara cu piersici, vin alb si brandy

    Cu gustul de piersica si vin alb sec, alaturi de notele puternice de brandy, este o reteta pentru o bautura care se serveste in zilele calduroase cu multa gheata.


Warning: fopen(cache/b2b4fe9b002156d5efb346c2ac2d961d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139