Taierea tufelor inalte

Daca aveti in gradina un gard verde inalt cu siguranta ca va este greu sa il intretineti. Filmul va arata ca exista aparate speciale care usuraza mult munca.

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Knock Out

  Varietate hibrida rezistenta, longeviva, cu numerosi boboci de un roz-visiniu intens si atragator

 • Nina Weibull, trandafirul de o frumusete clasica

  Soi de trandafir floribunda cu boboci mari, plini, de un rosu catifelat, avand acea forma clasica pentru aceasta floare, Nina are si un parfum puternic, dulceag, asa ca este o excelenta alegere atat pentru gradini si parcuri, cat si pentru buchete si aranjamente florale.

 • Flori de Amaryllis pentru un farmec tomnatic in casa

  Amaryllis, planta care poarta stiintific denumirea de Hippeastrum, provine tocmai din America de Sud si este o planta bulboasa, perena. Ca urmare a acestui lucru, pentru a ne bucura de minunatele ei flori, trebuie sa ii acordam ingrijiri cu totul speciale.

 • Taierea trandafirilor – o masura pregatitoare pentru iernare

  Trandafirii sunt, daca nu cele mai frumoase flori, macar cei mai cunoscuti mesageri ai dragostei. Cu totii ne bucuram de farmecul lor rapitor ori decate ori avem ocazia. Insa putini se gandesc la drumul lung pe care trebuie sa il parcurga pana acolo.

 • Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare

  Se aplica aceleasi lucrari ca in anul I, la care se adauga dezmusuroitul, taierea de formare si instalarea mijloacelor de sustinere. Dezmusuroitul vitelor se face cind temperatura aerului se prevede a nu mai scadea sub minus 6-8 grade C...


Warning: fopen(cache/dedccd8f65d2502b892e37dc067ea845) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139