Ananas

AnanasInformatii generale:
Aspect: frunze cu margini galbui, flori purpuriu-violacee, fructe comestibile, dulci acrisoare, aromate, foarte suculente

Ingrijire:
- udare moderata;
- solul recomandat este amestecul de turba cu pamint de flori;
- prefera temperaturi ridicate si umiditate mare.

Boli, daunatori:
- paduchii cu scut.

Articole asemănătoare

 • Smoothie cu ceai negru, fructe de padure si ananas

  Poate ca la prima vedere o combinatie intre gustul puternic de ceai negru si cel dulce-acrisor al fructelor nu pare tocmai inspirata. Dar adaugand notele exotice de banana si ananas veti gusta un smoothie care va incarca imediat cu energie, dar are si o aroma aparte.

 • Smoothie cu morcovi, ananas si ghimbir

  O bautura plina de gusturi si vitamine: morcov, ananas, mar, ghimbir, daca doriti si un pic de turmeric. Plin de antioxidanti si multa energie pentru acel plus de buna dispozitie si sanatate de care avem atata nevoie. Si in plus are efect detoxifiant.

 • Milkshake cu ghimbir si ananas

  Gustul de ananas este surprinzator pus in valoare de cel de ghimbir proaspat, pentru o combinatie indrazneata si de succes.

 • Smoothie cu ananas si citrice

  Combinatie doar la prima vedere neobisnuita intre aciditatea din citrice si gustul dulce de ananas, insa rezultatul final este o placuta surpriza, aromele se combina neasteptat de bine, iar mai multa energie este buna in orice moment. Si in plus poate fi un desert delicios.

 • Bauturi nutritive. Smoothie de ananas

  Pentru a beneficia de proprietatile unui fruct proaspat, puteti pregati o bautura nutritiva cu fructe crude - smoothie de ananas. Acest fruct tropical contine bromelaina, o enzima ce stimuleaza arderea naturala a grasimilor.