Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania

Adresa: 3900 Satu Mare, Str. Ion Budai Deleanu Nr. 2, Romania

Telefoane: 0722 689369, 0723 896109, 0261 711395

Fax: 0261 711395

Email: batprotection [at] datec.ro

Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania este o organizaþie nonprofit, apolitica, care reuneste acele persoane din Romania care se ocupa de studiul si ocrotirea liliecilor.

A.P.L.R are ca scop promovarea cercetarilor chiropterologice (studiul si ocrotirea liliecilor) in Romania precum si protecþia mediului si a naturii in general.

In vederea realizarii scopului ei, A.P.L.R are mai multe obiective dintre care amintim:

  • Stimularea interesului ºi preocuparilor fata de cunoasterea liliecilor, fata de chiropterologie, prin intermediul mijloacelor de mass-media si a altor actiuni directionate in acest sens.
  • Educaþie ecologica atat pentru tineri cat si pentru adulti, organizand cursuri educative, proiectii, tabere si excursii pe teren cu scop educativ.
  • Publicarea unor materiale informative si stiintifice
  • Realizarea si mentinerea unor contacte permanente intre chiropterologii din tara si strainatate

Articole asemănătoare

  • Dune, trandafirul catarator pentru orice gradina

    Cu bobocii sai mari, de un galben delicat, deschis, aceasta varietate de trandafir urcator este rezistenta, longeviva, se adapteaza usor conditiilor de sol si clima din Romania, asa ca va trece cu bine atat de perioadele secetoase cat si de cele geroase.

  • Marul lupului, mai puternica decat orice planta medicinala din Romania

    Este de departe cea mai puternica planta medicinala din Romania si cu toate acestea putini o recunosc in natura si ii acorda locul cuvenit intre remediile fitoterapeutice.

  • Plante utile pentru combaterea daunatorilor din gradina

    Exista o lege a naturii potrivit careia toate componentele mediului se armonizeaza. In realitate mereu vor fi exceptii, iar persoanele care se indeletnicesc cu gradinaritul cunosc bine acest lucru. Dovada ca bolile si daunatorii constituie o provocare constanta atat pentru plantele crescute afara cat si pentru majoritatea celor din apartament.

  • Gradina Botanica din Tulcea

    Gradina Botanica din Tulcea ofera conditii excelente pentru odihna, cercetare si pentru protectia unor specii rare care fac parte din flora spontana a Dobrogei.

  • Fenomenul de ecoturism in Romania

    Termenul de ecoturism desemneaza, conform adoptarii si promovarii de catre Asociatia de Ecoturism din Romania (AER), "o forma de turism in care principala motivatie a turistului este observarea si aprecierea naturii si a traditiilor locale direct legate de natura."


Warning: fopen(cache/f241558938f52460f5e04cbb85decab5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139