Banana Royal

Banana RoyalIngrediente

6 cl Rom (maro)
5 cl Lichior de cocos
8 cl Suc de Ananas
2 cl Frisca
O banana

Cantitate  22 cl
Alcoolemie 15 %

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuiesc bine amestecate intr-un shaker, iar rezultatul se serveste intr-un pahar pentru cocktail alaturi de gheata. La sfarsit, se adauga banana taiata marunt, in asa fel incat aceasta sa treaca prin pai.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Piersicile Royal Majestic

  Varietate de piersic foarte apreciata pentru fructele mari, grele, cu pulpa suculenta si dulce, de culoare galbena, Royal Majestic este un soi de origine americana cultivat extensiv pentru calitatea piersicilor si buna productivitate anuala.

 • Trandafirul Royal Baccara - eleganta si rafinament

  Alegeti pentru tufele de trandafiri Royal Baccara un spatiu in gradina unde sa aiba mult soare, iar pamantul ideal este unul fertil, cu mult humus si drenare buna.

 • Smoothie cu unt de arahide, banana si cacao

  Plin de proteine, gust placut, un plus de energie, asa ca aceasta combinatie de unt de arahide, cacao si banana este recomandata in special celor care fac mult efort fizic. Asa ca daca va place sportul s-ar putea sa fie reteta de smoothie care sa va ajute sa exersati un pic mai mult.

 • Shake simplu de vara, cu lapte de cocos si banana congelata

  Shake-ul este o bautura cremoasa si gustoasa, potrivita pentru zilele de vara. O reteta rapida, ieftina si accesibila chiar si celor putin experimentati, este cea cu lapte de cocos si banana congelata. Iata ce ingrediente va sunt necesare pentru o portie

 • Banana Ivanov

  Ingretiente: 4 cl. vodka Finlandia 1/2 banana 2 cl. suc de lamaie...