Bautura de vara cu piersici si bere de ghimbir

Ingrediente:

3 cani bere de ghimbir rece
½ cana nectar de piersici
2 piersici foarte coapte, feliate subtire
½ lingura ghimbir proaspat ras

Mod de preparare: puneti intr-o carafa de sticla berea de ghimbir, turnati deasupra nectarul de piersici si amestecati totul usor. Se adauga feliile de piersica si ghimbirul, tinand totul la frigider pentru cel putin 60 de minute inainte de servire.

Foto: pexels.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail de vara cu bere blonda si cidru

    Alegeti un cidru proaspat, usor acid, cu gust puternic de fruct, alaturi de o bere blonda racoritoare si dominata de notele putin amarui. Pentru un plus de corpolenta intr-un cocktail ce se bea foarte rece, cu gheata, puteti adauga si putin whiskey.

  • Sangria de vara cu bere si cidru de mere

    O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.

  • Bautura de vara cu apa minerala, suc de lamaie si capsune proaspete

    O reteta pentru o bautura racoritoare cu gust intens de capsune foarte coapte, dulci si aromate, dar si cu note de citrice si prospetimea de menta. Secretul este un praf de sare care va potenta combinatia finala de arome.

  • Bautura de vara cu sampanie si capsuni

    O bautura de vara cu vin rece, suc de portocale proaspat sau din cutie si gust intens de capsuni. In lipsa fructelor proaspete se pot folosi si congelate.

  • Salata de vara cu afine si miez de nuca

    O reteta de salata diferita de cele clasice, cu arome de afine dulci si miez de nuca.