California Ice Tea

california ice teaIngrediente:
2,3 cl gin
2,5 cl vodka
2,5 cl triple sec
2,3 cl rom alb
2,3 cl tequila
2,3 cl sweet & sour mix
6 cl suc de portocala

Preparare:
Se amesteca toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Se toarna intr-un pahar inalt sau de vin, peste gheata. Se decoreaza cu o felie de lamaie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Ardeiul gras California Wonder

  Sunt ardei mari, la maturitate sunt de un rosu puternic, intens, cu gust usor dulce, aromat, pulpa crocanta si rezistenta la depozitare si transport, perfecti pentru salate, gustari, dar si pentru conservare sau retete dintre cele mai diverse.

 • Nucile Chandler

  Considerat unul dintre cele mai bune si mai productive soiuri de nuc din lume, acest soi este originar din California.

 • Narcisa Ice King

  Usor de cultivat si de ingrijit, fie in gradina, fie in jardiniere sau ghivece, narcisele sunt printre cele mai populare flori. Apreciate pentru frumusetea lor delicata, au printre ele si soiuri mai rare, poate mai greu de gasit dar care vor schimba orice colt de gradina, balcon sau terasa prin colorit.

 • Parcul National Yosemite, California

  Parcul National Yosemite se afla in statul California si se intinde pe culmile vestice ale Muntilor Sierra Nevada constituind una dintre ultimele arii ramase neafectate de interventiile societatii umane.

 • Ice tea cu rodii si hibiscus

  In fiecare vara fugim dupa umbra si racoare. Mancam mai multe salate ca de obicei pentru a avea un organism rezistent si ca desert alegem din diversele sortimente de inghetate ce ne inconjoara in anotimpul cald.