California lemonade

california lemonadeIngrediente:
6 cl whiskey
3 cl suc de lamaie
1 lingurita zahar
12 cl apa minerala
1 cireasa pentru decor

Preparare:
Se amesteca whiskey, sucul de lamaie si zaharul intr-un shaker, cu gheata. Se toarna intr-unpahar old-fashioned, peste gheata sparta. Se adauga apa minerala si cireasa.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Ardeiul gras California Wonder

  Sunt ardei mari, la maturitate sunt de un rosu puternic, intens, cu gust usor dulce, aromat, pulpa crocanta si rezistenta la depozitare si transport, perfecti pentru salate, gustari, dar si pentru conservare sau retete dintre cele mai diverse.

 • Nucile Chandler

  Considerat unul dintre cele mai bune si mai productive soiuri de nuc din lume, acest soi este originar din California.

 • Parcul National Yosemite, California

  Parcul National Yosemite se afla in statul California si se intinde pe culmile vestice ale Muntilor Sierra Nevada constituind una dintre ultimele arii ramase neafectate de interventiile societatii umane.

 • Copacul-tunel Wawona

  Copacul-tunel Wawona a fost un arbore de sequoia urias din Parcul National Yosemite, California, cu o venerabila varsta estimata la 2300 ani si unul dintre cei mai mari si impozanti reprezentanti ai speciei sale.

 • Curmalele - gustoase si foarte hranitoare

  Curmalele, cunoscute si sub denumirea de Phoenix dactylifera, fac parte din familia Palmaceae. Acestea cresc in regiunile sub-tropicale si in zonele desertice din Africa de Nord, statele arabe, California si Australia.