Cartitele si gazonul

Uneori, cartitele pot fi o adevarata problema pentru cei care au gazon. In film sunt prezentate doua produse de alungare a cartitelor. Primul este un praf al carui miros va alunga cartitele; nu este daunator oamenilor si nici animalelor. Cel de-al doilea este o momeala cu viermi si otrava care va ucide in scurt timp micul invadator. Este recomandabil sa alegeti prima metoda din mai multe motive... O data pentru ca nu este prea placut sa aveti animale moarte in curte si apoi pentru ca nu este vina cartitei ca aveti un gazon atat de frumos si bine ingrijit incat l-a imbiat sa isi faca adapost acolo - daca nu vreti musafiri nepoftiti, dati-le de stire si ei vor pleca fara sa fie nevoie sa apelati la metode extreme.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Trucuri si secrete pentru o gradina frumoasa

  Trebuie sa udati lent radacinile plantelor, si nu aveti suficient timp la dispozitie. In locul unor solutii din magazinele specializate (marele dezavantaj fiind pretul) puteti improviza.

 • Iarba artificiala - frumoasa si usor de intretinut

  Cei care adora peisajul verde din fata si din jurul casei stiu ca gazonul este cel mai potrivit pentru acest lucru. Desi se intretine destul de greu, atat din punct de vedere material cat si al activitatilor pe care trebuie sa le intreprindeti pentru a fi mereu admirat de cei care va viziteaza, este trecut pe lista preferintelor multora.

 • Plantele indigene, mai rezistente decat gazonul

  Gazonul este pe lista preferintelor multora cand vine vorba de amenajarea spatiului din fata casei. Culoarea acestuia este una relaxanta, iar ingrijit corespunzator se mentine verde pana toamna tarziu. Inafara de aceste aspecte este ideal pentru picnicuri cand vremea este potrivita, frisbee si multe alte jocuri.

 • Activitati de toamna in gradina

  Anotimpul tomnatic este ideal pentru a da startul pregatirii gradinii pentru iarna. Lunile septembrie si octombrie nu sunt foarte friguroase si aveti oportunitatea sa iesiti in gradina cat inca vremea este relativ prietenoasa, pentru a aranja straturile inainte de venirea inghetului.

 • Intretinerea gazonului

  Intr-o gradina, gazonul este foarte important. Din acest motiv trebuie sa va rezervati o parte din timp si pentru intretinerea gazonului.