Cochilii cu zarzavat

Ingrediente: cochilii 400 g, mazare 200g, unt 30 g, fasole verde 200 g, vanata 1 buc, rosii 3 - 4 buc, ceapa 1/2, telina 1/4, cub de supa, ulei de masline 2 linguri, patrunjel verde, sare. Preparare: Se curata si se spala zarzavaturile, apoi se taie vanata cubulete, rosiile , fasolea si telina bucatele. Se taie ceapa lamele subtiri, se rumenesc in unt si ulei, se adauga zarzavaturile, se amesteca si se toarna cate putina supa calda pana ce zarzavatul fierbe. In ultimul moment se adauga patrunjelul verde tocat. Se fierb cochiliile al dente, se strecoara si se condimenteazacu sosul de zarzavat si cu mult cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Urban gardening – noul trend in oras

    Viata agitata a orasului ii face pe multi sa-si doreasca un loc retras, un loc departe de zgomotul uneori infernal

  • Crap la cuptor cu legume

    In comparatie cu alte feluri de carne, aceea de peste este asimilata mult mai usor de catre organism.

  • Amenajarea ingenioasa a gradinii

    O gradina exuberant amenajata, cu diverse plante, arbusti, perene si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina.

  • Ciorba de zarzavat cu bors

    Gustoasa si totodata dietetica, ciorba de zarzavat cu bors reprezinta o alegere sanatoasa pentru o masa de pranz plina de vitamine.

  • Conserva de zarzavat

    Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare