Cochilii cu zarzavat

Ingrediente: cochilii 400 g, mazare 200g, unt 30 g, fasole verde 200 g, vanata 1 buc, rosii 3 - 4 buc, ceapa 1/2, telina 1/4, cub de supa, ulei de masline 2 linguri, patrunjel verde, sare. Preparare: Se curata si se spala zarzavaturile, apoi se taie vanata cubulete, rosiile , fasolea si telina bucatele. Se taie ceapa lamele subtiri, se rumenesc in unt si ulei, se adauga zarzavaturile, se amesteca si se toarna cate putina supa calda pana ce zarzavatul fierbe. In ultimul moment se adauga patrunjelul verde tocat. Se fierb cochiliile al dente, se strecoara si se condimenteazacu sosul de zarzavat si cu mult cascaval ras.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/a5e94b9b3af650d0d90cd63132dfea1c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139