Cocktail Laws

Ingrediente:
 
un ou
125 ml porto
1 gr nucsoara rasa
5 gr zahar pudra
40 ml sampanie
 
Mod de pregatire: oul se freaca bine cu zaharul pudra, apoi se adauga intreaga cantitate de porto si sampanie, continuand sa amestecati pana cand compozitia este fluida. Se toarna in pahar, se pun deasupra doua - trei cuburi de gheata si se presara cu nucsoara rasa. 

Foto: clipartlord.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail picant cu grepfrut, coniac si pudra de ardei iute

    Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.

  • Cocktail de vara cu gin, castravete si fulgi de ardei iute

    La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.

  • Cocktail cu vermut extra sec si masline

    Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail Boulevardier

    O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.