Cocktail Warhol Orange

Ingrediente:
 
o parte si jumatate vodka
o cantitate egala suc de portocale (preferabil proaspat stors)
o lingurita lichior de vanilie
o felie subtire de portocala
 
Mod de preparare: se alege o vodka de calitate si se amesteca in paharul plin pe jumatate cu gheata cu o cantitate egala de suc de portocale. Poate fi din cutie dar este mai bun sucul proaspat stors. Se adauga o lingurita de lichior de vanilie (eventual mai mult, dar poate sa acopere aroma de citrice), se amesteca usor cu o lingurita cu coada lunga si pentru decor se pune pe buza paharului o felie subtire de portocala.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

  Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.

 • Cocktail cu cidru de mere, vanilie si votca

  Un cocktail perfect pentru zilele reci sau pentru sarbatorile de iarna, in care aroma dulceag-exotica de scortisoara intalneste gustul acid si proaspat al cidrului de mere, baza fiind votca alaturi de eleganta vaniliei.

 • Trandafirii Orange Sensation

  Un soi ce dateaza din 1961 (o creatie ce poarta semnatura De Ruiter Innovations), an dupa care a fost adoptat cu entuziasm de cultivatorii cu experienta, Orange Sensation surprinde placut nu doar prin culoarea florilor, ci si prin parfumul dulce, neasteptat de puternic fara sa fie deranjant.

 • Cocktail cu gin si miere

  Un cocktail foarte simplu si excelent daca va place gustul de gin, conditia esentiala fiind ca si mierea sa fie organica, cat mai fluida.

 • Cocktail Aperol 1986

  Un cocktail clasic, cu personalitate si un gust complex si greu de uitat.