Cocktail cu rom si ciocolata alba

Ingrediente:

200 ml lapte
100 g ciocolata alba, sfaramata
50 ml rom
frisca
1 varf de lingurita scortisoara
1 lingurita miere

Mod de preparare: puneti laptele la incalzit pe foc mic si incorporati treptat ciocolata alba, mierea si  scortisoara, pana cand aveti o compozitie fina, omogena, cremoasa. Se ia de pe foc, se amesteca bine cu romul si se serveste intr-o cana, cu frisca dupa gust.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Cocktail cu rom si cafea

    Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.

  • Cocktail cu rom si limoncello

    Bautura traditionala italiana, cu o lunga istorie si un gust parfumat si intens de lamaie, peste care se suprapune cel dulce (mai mult sau mai putin, in functie de marca), limoncello poate fi folosit pentru o gama larga de cocktailuri, iar in aceasta varianta se intalneste cu romul alb sau brun si o apa tonica rece, cu sau fara arome.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.