Cocktail cu rom si cuisoare

Ingrediente:

100 ml rom
2 lingurite zahar brun
3-4 cuisoare intregi
nucsoara macinata
1 baton scortisoara
apa fierbinte

Mod de preparare: romul se pune intr-o cana, se adauga zaharul, cuisoarele, putina nucsoara si scortisoara, amestecand usor. Se completeaza cu apa fierbinte, lasand zaharul sa se dizolve. Se bea fierbinte (sau se mai poate lasa sa se raceasca), cu putina nucsoara sau scortisoara macinata deasupra, pentru un plus de aroma.

Foto: pdpics.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

  • Cocktail cu rom si limeta

    Un cocktail simplu, cu gust de limeta si note proaspete, alaturi de dulceata exotica a unui rom de calitate.

  • Cocktail cu rom si suc de ananas

    O bautura cu note tropicale de rom si ananas, dulce si perfecta pentru o seara petrecuta alaturi de prieteni.

  • Cocktail de iarna cu rom brun si ceai negru

    O bautura cu gust placut, note de rom si coniac, dar si cele ale unui ceai negru de calitate, infuzat dupa gust.

  • Cocktail cu rom si coniac

    Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.