Cocktail cu rom si sampanie

Ingrediente:
 
40 ml rom brun
1/2 lime
5-6 frunze proaspete de menta
20 ml sirop de zahar brun
sampanie
 
Mod de preparare: intr-un pahar de mojito se strivesc usor cateva frunze de menta, zeama de la jumatatea de limeta, sirop de zahar, amestecand usor si adaugand romul brun. Se pune putina gheata si se completeaza cu sampanie, amestecand bine inainte de servire.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail cu grepfrut si bere

    Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.

  • Grog cu rom si lamaie

    O varianta usor de preparat a celebrei bauturi pe care o intalneam in romanele si povestirile cu pirati si corabii, excelenta atunci cand este fierbinte (in special intr-o zi friguroasa) si are la baza un rom de calitate.

  • Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir

    O combinatie inedita intre aromele exotice de rom si cele fresh, usor picante ale ghimbirului, este un cocktail relativ usor dar cu note interesante si proaspete.

  • Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare

    Un cocktail cu doua feluri de rom cu note exotice si gustul sucului de portocale, limeta si merisoare pentru o combinatie perfecta pentru cei care vor o bautura aparte.