Cocktail cu tequila si cafea

Ingrediente:
 
30 ml lichior de cafea
2 lingurite zahar brun
30 ml tequila
50 ml cafea fierbinte, tare
frisca
(optional) cacao cernuta
 
Mod de preparare: cafeaua fierbinte se toarna intr-un pahar cu pereti grosi, se adauga zaharul si se amesteca bine, pana cand acesta este complet dizolvat. Se adauga pe rand tequila si lichiorul de cafea, completand pana la buza paharul cu frisca. Pentru un plus de gust se decoreaza deasupra cu putina pudra de cacao.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail de iarna cu rom si cafea

    Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

  • Cocktail de iarna cu tequila si cafea

    Gustul intens de cafea servita fierbinte ascunde in fundal notele de tequila, totul pentru o bautura ideala in serile reci de iarna.

  • Cocktail cu vodca si lichior de cafea

    Dulce, cremos, cu gust puternic de cacao si cafea, este un cocktail excelent daca se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate.

  • Cocktail cu grepfrut si bere

    Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.