Cocktail cu tequila si cafea

Ingrediente:

1 lingura cu varf inghetata de vanilie
20 ml kahlua
20 ml tequila
200 ml cafea neagra, fierbinte, fara zahar

Mod de preparare: in cafeaua fierbinte se adauga inghetata de vanilie si se amesteca usor, dar inainte sa se topeasca de tot se toarna toata cantitatea de tequila si kahlua. Se bea calda, iar cei care prefera o bautura mai dulce si consistenta pot sa mai puna inghetata.

Foto: absfreepic.com

Articole asemănătoare

 • Cocktail de iarna cu rom si cafea

  Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.

 • Cocktail cu rom si ananas

  O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

 • Cocktail de iarna cu tequila si cafea

  Gustul intens de cafea servita fierbinte ascunde in fundal notele de tequila, totul pentru o bautura ideala in serile reci de iarna.

 • Cocktail cu vodca si lichior de cafea

  Dulce, cremos, cu gust puternic de cacao si cafea, este un cocktail excelent daca se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate.

 • Cocktail cu grepfrut si bere

  Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.