Cocktail cu vermut rosu

Ingrediente:
 
50 de ml vermut rosu
3 ml biter
5 ml curacao
50 ml whisky
 
Mod de preparare: amestecati biterul cu toata cantitatea de whisky, apoi adaugati curacao si turnati incet vermutul. Se serveste rece, cu pai si cuburi de gheata.

Foto: stutterstock.com

 

Articole asemănătoare

 • Smoothie cu pepene rosu si lime

  Pentru cei mici si cei mari, o reteta care combina dulceata gustului de pepene rosu cu aroma usor acida de suc de lime proaspat

 • Zile fierbinti cu pepene rosu

  Afara de fenomenele astronomice care invedereaza instalarea verii in regiunile temperate, exista si o categorie mai speciala de martori legati de spatiul terestru: fructele. Pepenele rosu este cu certitudine cel mai emblematic fruct estival iar asta datorita combinatiei unice de calitati.

 • 4 cocktailuri simple de sezon cu pepene rosu

  In zilele calduroase de vara pepenele rosu este tot ceea ce isi poate dori cineva ca desert, tinut cateva ceasuri la rece. Fructul alcatuit in proportie de 92% din apa, contine beta caroten, vitamina C si reda organismului pe loc vigoarea de care are nevoie pentru a infrunta canicula.

 • Bauturi racoritoare. Cocktail cu inghetata de vanilie si alune

  O bautura racoritoare este binevenita intr-o zi calduroasa de vara. Noi va propunem sa preparati un cocktail cu inghetata de vanilie si alune. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente pentru preparare:

 • Bautura speciala cu vin rosu si banane

  O bautura placuta si in acelasi timp speciala, vin rosu cu banane, poate fi savurata la lasarea serii impreuna cu musafirii pe care ii veti avea de gazduit.