Cocktail cu vermut rosu

Ingrediente:
 
50 de ml vermut rosu
3 ml biter
5 ml curacao
50 ml whisky
 
Mod de preparare: amestecati biterul cu toata cantitatea de whisky, apoi adaugati curacao si turnati incet vermutul. Se serveste rece, cu pai si cuburi de gheata.

Foto: stutterstock.com

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu whiskey, vermut si suc de portocale

    O reteta pentru un digestiv cu gust complex, note de citrice si cirese, servit inainte de masa sau la o intalnire cu prietenii.

  • Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

    Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.

  • Cocktail cu vermut extra sec si masline

    Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.

  • Cocktail cu vermut, scortisoara si suc de portocale

    Dulce, cu note inedite de scortisoara si gust dulce-acrisor de portocala bine coapta, este potrivit pentru o petrecere sau alta ocazie speciala.

  • Cocktail Boulevardier

    O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.