Cocktail cu vodca, zmeura si vin rosu

Ingrediente:

8-10 boabe de zmeura
50 ml vodca
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita zahar brun
200 ml vin rosu sec
cuburi de gheata

Mod de preparare: intr-un pahar inalt se zdrobeste usor zmeura si se pun deasupra ei 1-2 cuburi de gheata. Se toarna vodca, sucul de lamaie si se amesteca bine cu fructele si zaharul brun. Se completeaza cu vinul rosu si se serveste imediat.

 

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

    Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.

  • Bautura fierbinte cu scortisoara, vin rosu, mar

    In serile racoroase de toamna este una dintre cele mai bune bauturi, cu gustul intens de vin rosu sec sau demidulce, dupa gust, notele de scortisoara si lamaie, dar si dulceata acrisoara a marului bine copt. Se bea de preferinta fierbinte, alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu vodca si bere de ghimbir

    Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.

  • Cocktail cu menta, zmeura si rom

    O bautura de vara, cu note exotice si dulci, fructate, excelenta atunci cand este foarte rece.