Cocktail picant cu suc de grepfrut si tequila

Ingrediente:

1 grepfrut mare
50 ml tequila
1 lingurita miere
½ limeta
cateva felii de ardei iute verde sau rosu, dupa gust
100 ml apa minerala

Mod de preparare: intr-un shaker se pun sucul de la grepfrut, mierea, tequila, feliile de ardei (mai multe sau mai putine, dupa gust), zeama de la jumatatea de limeta si totul se amesteca bine, presand usor ingredientele pentru a amesteca mai usor gusturile. Se adauga cateva cuburi de gheata, se agita totul bine, apoi se serveste intr-un pahar, completand cu apa minerala.

Foto: phys.org

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail picant cu grepfrut, coniac si pudra de ardei iute

    Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.

  • Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel

    O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.

  • Snitele de soia cu sos de usturoi si rosii

    O reteta delicioasa nu trebuie sa contina neaparat si carne. De aceea, va prezentam o reteta usoara si cu un gust placut: snitele de soia cu sos de usturoi si rosii.

  • Supa greceasca cu boabe de fasole si cimbru

    O aroma deosebita pentru o masa speciala este data de supa greceasca cu boabe de fasole si cimbru. Preparand aceasta reteta, veti avea parte de o noua aroma a unei simple ciorbe din boabe de fasole.

  • Prajitura cu crema de branza si lime

    Indiferent de ocazie, cand ne gandim la desert, ceea ce rezulta in urma prepararii trebuie sa fie plin de gust si delicios. Pentru a va bucura alaturi de cei dragi de o prajitura acrisoara, incercati reteta de prajitura cu crema de branza si lime.