Crap provencal

crap provencalIngrediente:
600 g crap taiat bucati (fara cap)
100 ml ulei
50 g ceapa tocata
1 lingurita pasta de rosii
1 lingura faina
1/2 pahar de vin
400 g rosii
verdeata, sare, piper

Preparare:
Pestele curatat, taiat bucati si sarat, se prajeste in untdelemn incins si se aseaza pe o farfurie. In untdelemnul din tigaie se rumeneste ceapa cu faina si apoi, se stinge cu pasta de rosii, dizolvata in putina apa si vin. Se adauga rosiile taiate in sferturi si sare dupa gust. In acest scop se aseaza bucatile de peste, iar cratita se da la cuptor timp de 25-30 minute. Cand se serveste, se presara verdeata pe deasupra.

Articole asemănătoare

  • Cate calorii ai in farfurie?

    Caloria este o unitate de masura pentru energia din alimente. Tinand evidenta caloriilor care ajung in organism si a celor risipite in procesul de ardere, nutritionistii pot schita cu precizie chirurgicala dieta ideala a unei persoane care nu doreste sa se ingrase sau vrea sa slabeasca.

  • Mancare de peste cu cartofi si ceapa

    O mancare apetisanta poate fi aceea in care legumele sunt combinate cu carnea de peste. Asadar va invitam sa degustati mancarea de peste cu cartofi si ceapa.

  • Crap la cuptor cu legume

    In comparatie cu alte feluri de carne, aceea de peste este asimilata mult mai usor de catre organism.

  • Ce trebuie sa stim despre productia alimentelor de baza

    Din nefericire in ziua de astazi ne pandesc foarte multe boli extrem de grave, care se formeaza din cauza chimicalelor injectate in alimente. Paradoxal aceste alimente sunt mai accesibile bugetului multora dintre noi, pe cand alimentele BIO, deci cu alte cuvinte cele sanatoase, sunt mult mai scumpe nu la indemana oricui.

  • Marinata de peste cu suc de rosii

    Pentru persoanele care adora pestele, marinata de peste cu suc de rosii vine sa completeze gustul delicios al acestuia.