Cuba Libre

Cuba LibreIngrediente

6 cl Rom alb
Sucul de la o jumatate de lamaie verde
Cola

Mod de preparare

Se pune sucul de lamaie si o felie de lamaie intr-un pahar inalt. Se adauga romul si se completeaza cu cola pana la umplere.


 

 

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Trandafirii France Libre

  Inedit trandafir teahibrid de un portocaliu cald, intens (cu o nuanta mai deschisa spre mijlocul inflorescentei), acest France Libre este din pacate mai putin intalnit in gradini decat ar merita, fiind o varietate ce adauga un plus de culoare si eleganta oricarui spatiu verde.

 • Magnoliile Betty

  Un soi hibrid ce poate ajunge la dimensiuni apreciabile odata ce a atins maturitatea, aceasta varietate de magnolie este un superb arbust care va creste pentru a forma cu ramurile sale o coroana ampla, deasa, plina in perioada de inflorire cu inflorescente in forma de cuba de un roz-violaceu intens, parfumate, cu textura delicata.

 • 6 atractii naturale celebre de pe Pamant

  Cu toate stricaciunile produse de exploatarea irationala a naturii, lumea ascunde inca numeroase locuri de o frumusete covarsitoare, de la paduri cu arbori gigantici pana la recife sau fenomene geologice unicat.

 • Mamey Sapote sau Pouteria sapota, un fruct exotic mai putin cunoscut

  Mamey sapote este un fruct tropical nativ din Mexic si America Centrala. Se gaseste si in alte zone precum Cuba, Republica Dominicana, America de Sud sau Florida.