Gradina de vara 2009

La Bulivard, in miez de primavara, va pregatim cu consideratiune cel mai

inflorit si mai infloritor eveniment al anului !

picture

Prilej de incantare pentru ochi si rasfat pentru simturi, moft-necesar-anticriza, Gradina de vara  reinvie in Herastrau. In fiecare zi intre 14 si 17 ale lunii Florar, de la pranz (12:00) la ceasurile serii (20:00), cu intrarea libera.

 

De 8 ani Gradina de vara este un loc  de intalnire intre comercianti  si cumparatori, comercianti care practica preturi speciale si oferte in exclusivitate numai la acest eveniment.

grafice

De-a lungul vremii printre participanti s-au numarat peste 100 de firme din intreaga Romanie si din strainatate, marci celebre si producatori locali, care au prezentat o paleta larga de accesorii si produse.

picture

picture

picture

Taifas cu producatorii neaosi din toate colturile Romaniei despre cum se construiesc cu migala cele mai bune porti maramuresene, intre o cafeluta si un serbet, sau o bere la terasa si mititei la gratar, ca odinioara.

foisoare

Bucuresti

Articole asemănătoare

 • Capsunile Ostara, un deliciu de vara

  Varietate de capsuni cu productie foarte buna, fructe mari si cu gust intens, de un rosu aprins si forma conica, seminte mici, Ostara este una dintre cele mai bune alegeri in special pentru culturile mici, pentru o gradina de dimensiuni restranse sau pentru sera, fiind usor de crescut si in ghivece putin mai mari.

 • O gradina de legume de invidiat

  Ati plantat in gradina de legume mai multe rasaduri de rosii, dar desi ati ales un soi bun nu sunteti tocmai multumiti de rezultate? In afara ingrasamintelor chimice puteti incerca solutii devenite clasice (sa adaugati coji de ou sau zat de cafea in pamant) sau sa alegeti o varianta ieftina, simpla, care va da tomatelor un gust mai dulce, mai intens.

 • Gradina de legume in luna noiembrie

  Fiind dincolo de toate o sursa primara de alimente, gradina de legume necesita atentie in permanenta. Asa se face ca in calendarul activitatilor lunare, noiembrie ocupa un loc deosebit de important.

 • Regina Noptii si gradina de vara

  Regina Noptii a devenit o floare de gradina din ce in ce mai cautata pe meleagurile noastre, si nu este un lucru de mirare date fiind “armele” sale irezistibile: frumusetea si parfumul.

 • Shake simplu de vara, cu lapte de cocos si banana congelata

  Shake-ul este o bautura cremoasa si gustoasa, potrivita pentru zilele de vara. O reteta rapida, ieftina si accesibila chiar si celor putin experimentati, este cea cu lapte de cocos si banana congelata. Iata ce ingrediente va sunt necesare pentru o portie