Lapte de migdale cu vanilie, nucsoara si ulei de cocos

Ingrediente:
 
o jumatate de cana lapte de migdale fara zahar
un varf de lingurita turmeric
o jumatate de lingurita ghimbir ras
o jumatate de lingurita extract de vanilie
un varf de cutit nucsoara
un varf de cutin piper negru
o lingura cu ulei de cocos
 
Mod de preparare: incalziti lent laptele de migdale intr-o craticioara, pe foc mic, adaugand uleiul de cocos si treptat mirodeniile. Se lasa pana incepe sa fiarba usor si se bea cald. O bautura de iarna perfecta, cu note picante si arome exotice.

Articole asemănătoare

  • Mancare de ciuperci si coriandru

    Un fel principal de toamna, cu aroma puternica si interesanta de coriandru.

  • Salata cu orez, ton si ulei de nuca

    La prima vedere o banala salata cu ton, este o reteta care castiga un plus de gust si aroma datorita uleiului de nuca.

  • Cocktail cald cu scortisoara, gin si suc de mere

    Perfect pentru zilele friguroase de iarna, amestecand intr-un singur pahar aroma sucul de mere cu notele exotice de scortisoara si cele de ienupar ale ginului (alegeti unul de calitate), este un cocktail ce se bea cald, chiar fierbinte, pentru a-si dezvolta mai bine gusturile.

  • Smoothie cu lapte de migdale si mere

    Daca morcovii sau merele sunt ingrediente pe care le intalnim adesea in retetele pentru smoothie gustul de lapte de migdale si cel acrisor adus de lamaie fac din aceasta bautura o placuta surpriza.

  • Smoothie cu lapte de migdale, capsune si seminte de chia

    Prima vedere o bautura banala, acest smoothie castiga mult datorita semintelor de chia, cu multe vitamine si minerale, un plus care va oferi organismului mai multa energie si echilibru.