Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
RETETE GUSTOASE. CREMA DE FASOLE ALBA CU ROZMARIN

Retete gustoase. Crema de fasole alba cu rozmarin

O pasta delicioasa pentru o gustare este binevenita oricand, mai ales daca este preparata in casa.

Va propunem sa pregatiti crema de fasole alba cu rozmarin.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

1 bagheta pentru servire

ulei de masline

1 catel de usturoi, taiat jumatati

1 crenguta de rozmarin, tocata fin

4 felii de soppressata (salam italian uscat, de culoare rosie), taiat cuburi

2 catei de usturoi, tocati

2 cepe rosii, tocate fin

4 linguri de ulei de masline

1 lingura de otet balsamic

1 lingura de suc de lamaie

1 lingurita de sare de mare

1 lingurita de piper negru

12 felii de soppressata, pentru servire

1/4 ceasca de parmezan ras, pentru servire


Modul de preparare este simplu:

Fasolea alba se spala.

Apoi se lasa putin la inmuiat.

Dupa aceea se pune la fiert, adaugand-o in apa fierbinte.

Cand este gata, se scurge de apa.

Se tine timp de un minut sub jet de apa rece.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline.

Se lasa la foc mediu.

Cand uleiul s-a incins, se adauga cuburile de sopressata.

Se lasa sa se prajeasca timp de 1 minut.

Apoi se adauga si ceapa impreuna cu usturoiul, tocate.

Se lasa 2 minute.

Se freaca fasolea alba.

Se pune si rozmarinul.

Se adauga si aceasta prajeala.

Se amesteca.

Se pune si otet balsamic.

Se adauga si suc de lamaie.

Amestecul rezultat se pune in blender si se paseaza pana devine o crema omogena.

In cazul in care este prea consistenta, se mai poate adauga putina apa.

Se condimenteaza dupa gust.

Se incalzeste o tigaie.

Se taie bagheta in felii subtiri.

Fiecare felie se da prin ulei de masline.

Apoi se pun in tigaie.

Se lasa putin sa se rumeneasca, pana ce capata o nuanta aurie, cam 1 minut pe fiecare parte.

Fiecare felie rumenita se freaca apoi cu usturoi taiat.

Apoi se pune crema de fasole pe feliile de bagheta.

Se serveste totul cald, cu felii de sopressatta alaturi si parmezan ras.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Deserturi rapide. Crema de branza dulce cu fructe

    Un desert rapid si aromat puteti realiza pregatind crema de branza dulce cu fructe. Ingredientele de care aveti nevoie pentru preparare sunt urmatoarele:

  • Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton

    Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.

  • Crema de fasole alba cu usturoi

    O reteta cu preparare rapida pentru o zi incarcata poate fi crema de fasole cu usturoi. Fasolea uscata are un continut de 10 ori mai mare de proteine decat fasolea verde.

  • Salata de varza alba cu ton si mazare

    O salata usoara si cu un gust delicios este potrivita in orice moment al zilei. Este sanatoasa si ne ofera energie pe parcursul zilei. Va invitam la o portie de salata de varza alba cu ton si mazare.

  • Tocanita de fasole boabe cu masline

    O mancare simpla si gustoasa va face deliciul musafirilor dumneavoastra chiar si intr-o zi obisnuita. Va prezentam astfel o reteta care merita incercata si anume: tocanita de fasole boabe cu masline.


Warning: fopen(cache/420c660ef73bf394e26ab7fdb5efc38e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139