Rulada cubaneza din cotlet de porc cu ananas

 Gustoasa si bogata in calorii, bucataria cubaneza uimeste prin preparatele din carne, pui sau vita. De asemenea, aici sunt prezente si orezul ori fasolea neagra, in special, acestea regasindu-se in multe din renumitele feluri de mancare cu specific cubanez.

Un preparat irezistibil pentru o masa cu prietenii il constituie rulada cubaneza din cotlet de porc cu ananas.

 

Ingrediente necesare:

1 cotlet de porc mediu

felii subtiri de sunca presata

feliute de cascaval sau cascaval ras

ananas proaspat

sare

piper

oua

faina

pesmet

ulei


Se prepara astfel:

Cotletul de porc se taie in felii de grosime medie.

Apoi se bat pana devin mai subtiri.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Pe o felie de cotlet de porc se pune o felie de sunca presata.

Apoi se pune si o felie de cascaval.

Se mai adauga si jumatate de felie de ananas.

Carnea se ruleaza, inchizandu-se la capete, ca la sarmale.

Apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Se pun la prajit pana se rumenesc.

Dupa aceea se servesc calde, simple ori cu cartofi natur si vin.

Sursa foto

Articole asemănătoare