S-a lansat forumul Gradinamea.ro, locul de intalnire al iubitorilor de plante

Forumul Gradinamea.ro (http://www.gradinamea.ro/comunitate) este locul de intalnire al tuturor iubitorilor de plante si pasionatilor de gradinarit. Lansarea este o continuare fireasca a proiectului gradinamea.ro, publicatie online de specialitate prezenta de peste 2 ani in spatiul web romanesc. In tot acest timp structura editoriala a fost imbunatatita permanent in functie de preferintele cititorilor, numarul articolelor a crescut iar subiectele au fost diversificate atingand astazi domenii ca boli si daunatori, plante de interior, amenajari gradina, dar si protectia mediului sau evenimente din societatea civila.

 

Forumul gradinamea.ro este in primul rand un loc in care puteti discuta cu cei care va impartasesc pasiunea pentru flori si o sursa de informare asupra a tot ceea ce se intampla in domeniul horticol; ca noutate, forumul va mai gazdui luari de pozitie a reprezentantilor societatii civile si comunicate ale ONG-urilor din domeniul protectiei mediului.

 

Va asteptam la dezbateri pe forum!

 

Echipa Gradinamea.ro

Articole asemănătoare

 • Pulpe de pui cu mustar si ardei gras

  Despre superioritatea carnii de pui in fata celei de porc s-a vorbit cu nenumarate ocazii. Carnea de pui este, intr-adevar, mai “usoara” pentru stomac si mult mai potrivita pentru a impodobi mesele.

 • Dovleacul, simbolul aducator de sanatate al toamnei

  Dovleacul, simbolul sarbatorii de Halloween, are leagaturi mai stranse cu continentul American decat s-a intuit. Stramosii mexicanilor au fost printre primii oameni care au cunoscut dovleacul ca aliment si remediu terapeutic inca de acum aproximativ 7000 de ani.

 • 17 plante recomandate pentru acasa si locul de munca

  Oamenii iubesc plantele din varii motive dar, in general, pe primul plan sunt mirosul, culoarea, forma si functia lor decorativa. Ultimele studii ne-au demonstrat, totusi, ca la baza prieteniei dintre om si natura exista relatii mult mai complexe decat s-a crezut.

 • Cum pregatim pentru consum boabele de Quinoa

  Probabil prima impresie pe care o face Quinoa este ca are un nume ciudat cu sonoritate orientala. Locul de origine al acesteia se identifica, totusi, cu zona septentrionala a Americii de Sud. Planta a fost intrebuintata in alimentatie din perioada imperiului incas.

 • Gradina Ghetsimani dupa 2000 de ani

  Ghetsimani este o mica gradina din Ierusalim, aflata la poalele Dealului Maslinilor, unde se relateaza ca s-a rugat Iisus Hristos inainte de Sfintele Patimi cu ucenicii Sai.