Salata de fasole verde

 
Ingrediente:
 
un kilogram de fasole verde
100 ml ulei
o legatura de tarhon
o legatura de patrunjel
doua linguri de otet
sase catei mari de usturoi
 
Mod de preparare: salata se curata, se spala, se rupe in bucati (daca pastaile sunt mari) si se fierbe in apa cu sare, pana cand se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca bine, si intre timp se prepara un sos din ulei, sare si piper dupa gust, una sau doua linguri de otet, usturoiul pisat sau tocat marunt si cele doua legaturi de verdeata taiate fin. Se serveste rece ca garnitura.

Articole asemănătoare

  • Fasole verde cu sos de lamaie

    O mancare de fasole verde care capata astfel un gust proaspat, putin acrisor, neobisnuit. O versiune inedita a unei retete traditionale ce evita astfel monotonia gastronomica.

  • Crema de fasole alba cu usturoi

    O reteta cu preparare rapida pentru o zi incarcata poate fi crema de fasole cu usturoi. Fasolea uscata are un continut de 10 ori mai mare de proteine decat fasolea verde.

  • Salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde

    Va propunem o salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde pentru o gustare delicioasa care se pregateste rapid

  • Chiftelute mexicane de fasole boabe

    Preparatele culinare din bucataria mexicana se remarca prin gustul picant si intens. Pentru a va bucura de aceasta aroma, va invitam sa preparati o reteta delicioasa de chiftelute mexicane de fasole boabe.

  • Mancare ardeleneasca de fasole verde

    O mancare delicioasa poate fi identificata inca de la inceputul prepararii sale, prin mirosul pe care aceasta il raspandeste. Mancarea ardeleneasca de fasole verde este propunerea noastra pentru o mancare delicioasa.