Sangria cu vin alb si cidru de mere

Ingrediente:

1 sticla vin alb sec, rece
6 cani cidru de mere
½ cana vodca
¼ cana lichiorul preferat
2-3 mere, taiate cubulete

Mod de preparare: merele se spala si se taie cubulete, pastrand sau nu coaja (dupa gust), apoi se pun intr-o carafa alaturi de vodca si lichior, lasandu-le sa isi amestece gusturile si aromele pentru 30-40 de minute. Se toarna apoi cidrul de mere, amestecand usor, iar la final vinul alb. Se poate servi imediat, punand in fiecare portie cubuletele de mar, sau se poate tine la rece inainte.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Sangria cu vin alb si fructe de padure

    Combinatia intre un vin alb sec si dulceata acrisoara a fructelor de padure face din aceasta bautura de vara un veritabil deliciu si o surpriza pentru invitati.

  • Sangria cu vin alb si capsuni

    Rece, este perfecta in zilele calduroase de vara, usoara si plina de aroma capsunilor bine coapte, cu note usor astringente de la sampanie.

  • Cocktail cu vin rose si suc de mere

    O bautura usoara, in care un vin rose de calitate se intalneste cu sucul de mere acrisor si prospetimea frunzelor de menta.

  • Sangria cu vin alb si citrice

    O alternativa la sangria clasica, un amestec in care vinul alb este completat de varietatea gusturilor si aromelor de citrice.

  • Cocktail cu vin alb, rom si citrice

    Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.