Sangria cu vin alb si cidru de mere

Ingrediente:

1 sticla vin alb sec, rece
6 cani cidru de mere
½ cana vodca
¼ cana lichiorul preferat
2-3 mere, taiate cubulete

Mod de preparare: merele se spala si se taie cubulete, pastrand sau nu coaja (dupa gust), apoi se pun intr-o carafa alaturi de vodca si lichior, lasandu-le sa isi amestece gusturile si aromele pentru 30-40 de minute. Se toarna apoi cidrul de mere, amestecand usor, iar la final vinul alb. Se poate servi imediat, punand in fiecare portie cubuletele de mar, sau se poate tine la rece inainte.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Sangria de vara cu bere si cidru de mere

    O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.

  • Cocktail cu rom si cidru de mere

    O varianta a clasicului mojito, este o bautura ce se poate pregati usor acasa, pentru care veti avea nevoie de rom, cidru de mere, mirodenii, lamaie si menta, iar la final apa minerala, sifon sau, de ce nu, apa tonica preferata. Se serveste cu gheata.

  • Sangria cu vin alb, cidru de mere si rom

    O bautura cu gust racoritor si proaspat de vin si cidru dulce-acrisor de mere, cu note de rom si mirodenii, perfecta pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.

  • Sangria cu vin alb, portocala si busuioc

    O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.