Sfaturi utile pentru paine si chifle

stafuri utile pentru chifle si painePainea se mentine proaspata daca tineti in cutia de paine un cartof crud, curatat de coaja.

Painea tine mai mult daca o inchideti intr-o cutie de paine etansa sau intr-un vas de ceramica.

Cutiile de paine trebuie curatate o data pe saptamana cu apa cu otet ca sa nu se formeze mucegai.

Chiflele din ziua precedenta se ung cu multa apa si se mai coc 10 minute la 150C.

Painea si chiflele se pot congela si tin 2-6 saptamani.

Painea se congeleaza proaspata, dar rece in felul acesta isi pastreaza gustul bun dupa decongelare. O data decongelata, nu se mai congeleaza a doua oara.

Painea nu se mai consuma de indata ce apare cea mai mica pata de mucegai.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Cinci motive pentru care este bine sa mananci castraveti

    Legume indicate in perioada caniculara pentru ca ajuta la hidratarea organismului, cu putine calorii, castravetii contin multa vitamina A si vitamina C, vitamina E, enzime utile pentru o digestie mai usoara, saruri minerale (magneziu, potasiu, fier, calciu), iar consumul regulat ajuta la prevenirea actiunii nefaste a radicalilor liberi.

  • Planuri de amenajare pentru gradinile cu dimensiuni reduse

    Exista multe persoane pasionate de flori si de gradinarit in general, insa din pacate locuiesc in orase mari si aglomerate

  • Masti pentru sezonul rece. Masca de fata cu fulgi de ovaz si miere

    O masca cosmetica preparata chiar de dumneavoastra la domiciliu pentru sezonul rece este indicata a se utiliza pentru protectia si ingrijirea pielii in timpul iernii. Va propunem sa incercati masca de fata cu fulgi de ovaz si miere de albine.

  • Rasfat pentru par si ten cu castravete

    Consumat frecvent in alimentatie datorita proprietatilor sale diuretice, castravetele mai este intrebuintat si in compozitia unor produse naturale pentru piele si par, deoarece acesta are rolul de a mentine pielea sanatoasa.

  • Masca de primavara. Masca de curatire pentru fata si corp

    La inceput de primavara, corpul si pielea noastra au nevoie de o detoxifiere si de o exfoliere, pentru a ne simti si a arata in forma. Reteta propusa este o masca realizata cu tarate de grau si miere de albine.