Slabiti doua kilograme in numai trei zile mancand la aceleasi ore

Se va manca din doua in doua ore, urmand schema de mai jos:


- La ora 8:00 o cafea fara zahar;
- La ora 10:00 un ou fiert, tare, fara sare sau piper;
- La ora 12:00 o lingura de stafide;
- La ora 14:00 aproximativ 150 g sau 200 g de parizer cu doua felii de paine prajita;
- La ora 16:00 doua rosii fara sare, ulei sau ceapa;
- La ora 18:00 doua mere;
- La ora 20:00 200 g branza de vaci, fara sare.

Orele precizate mai sus sunt orientative, deoarece in Dieta Mandy, regimul mentionat se poate incepe oricand, la orele diminetii, dar, de preferat, nu mai tarziu de ora 21:00. Regimul de mai sus se va tine timp de o saptamana, dupa care se vor vedea in mod evident rezultate estetice. Specialistii recomanda consumarea a minimum doi litri de apa pe zi. 
 

Articole asemănătoare

 • Branza de oaie te ajuta sa slabesti in acest sezon

  Aducand cu sine zile tot mai scurte, frig si sedentaris, sezonul rece este considerat o perioada in care oamenii pot lua usor cateva kilograme in plus.

 • Ceaiurile ajuta la detoxifierea organismului

  O data sau de doua ori pe an este indicat sa apelati la ajutorul plantelor pentru a elimina substantele nocive care pot aduce cateva kilograme in plus sau pot cauza afectiuni nedorite.

 • Plante cu flori pe timp de iarna

  Cele mai cunoscute si mai reprezentative flori pentru lunile de iarna sunt Craciunitele. Sub aceasta denumire se regasesc doua specii diferite; chiar trei, daca e sa ne luam dupa clasificarea facuta de unii specialisti

 • Cultivarea rosiilor in sera

  Intr-un an, in sera se pot obtine 1-2 recolte de rosii. Data de plantare, transplantare si recoltare variaza de la o zona la alta. Soiurile de rosii incep sa se coaca la cel mult 100 de zile de la plantare.

 • Bulbi care infloresc toamna

  Cand plantam bulbi care infloresc primavara singura problema este ca trebuie sa asteptam pana atunci ca sa ne bucuram de ei. Dar daca plantam bulbi care infloresc toamna, bucuria nu va intarzia. Mai mult chiar, acestia infloresc la numai trei saptamani de cand ii punem in pamant.