Smoothie cu multa vitamina C

Ingrediente:

1 portocala mare
1 mar rosu, bine copt
1 morcov mare, curatat de coaja
1 varf de lingurita ghimbir proaspat ras
1 lingura suc de lamaie
1 lingura miere
250 ml apa plata, rece

Mod de preparare: puneti in blender marul feliat, morcovul taiat bucati, ghimbirul, adaugati sucul de lamaie si cel stors de la portocala, mierea si apa, mixand totul foarte bine, la viteza mare. Cand aveti o compozitie omogena se gusta si se mai adauga miere sau apa, dupa gust. Se bea imediat.

Foto: photos-public-domain.com

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu antioxidanti si vitamina C

    O bautura naturala, plina de antioxidanti, cu gust intens de fructe si multa vitamina C, recomandata pentru un sistem imunitar mai puternic, o piele mai sanatoasa si un plus de energie. Profitati din plin de beneficiile oferite de fructele de padure proaspete sau congelate, de un singur fel sau amestecate.

  • Smoothie cu multa vitamina C pentru un plus de energie

    Simplu, aromat, plin de vitamina C (si nu numai) este reteta pentru un smoothie usor de pregatit, gata imediat si excelent cand este pregatit din fructe bine coapte.

  • Smoothie cu multa vitamina C pentru un sistem imunitar rezistent

    Un pahar de suc proaspat plin de vitamina C (si nu numai), pentru care veti avea nevoie de morcovi, cateva felii de lamaie, o portocala bine coapta si un mar, pe langa apa rece si cuburi de gheata.

  • Portocala pentru sanatate

    Cum are multa vitamina C si antioxidanti, portocala este recomandata mai ales in anotimpul rece pentru a intari sistemul imunitar atat la adulti cat si la copii. Veti putea sa preveniti astfel racelile de sezon si veti avea un plus de energie atat de necesar.

  • Coriandrul pentru sanatate

    Cu multa vitamina C, K si proteine, frunzele de coriandru sunt perfecte in salate, supe sau pentru a improspata o mancare, iar fructele si semintele se folosesc dupa uscare si macinare pentru diverse tincturi si infuzii sau, de ce nu, uleiuri esentiale, produse usor de gasit in magazinele de specialitate.