Smoothie de toamna cu fructe de padure si cidru

Ingrediente:

1 cana fructe de padure congelate
½ cana cidru de mere
1-2 lingurite miere sau sirop de artar

Mod de preparare: puneti in blender fructele de padure si cidrul de mere (puteti lasa fructele la dezghetat pentru 20-30 de minute) si mixati totul foarte bine, pana cand aveti un smoothie fin, omogen. Mai adaugati putin cidru daca preferati o compozitie mai fina, miere (sau sirop de artar) si veti avea o bautura sanatoasa, cu gust de fructe de padure si note intense de cidru.

Foto:pikist.com

Articole asemănătoare

 • Smoothie cu fructe si ceai negru

  Un ceai negru este excelent in orice moment al zilei, iar in aceasta combinatie va sta la baza unui smoothie cu fructe, multe vitamine, si un plus de energie atat de necesar.

 • Smoothie cu fructe de padure si varza rosie

  La prima vedere o combinatie neobisnuita de ingrediente, aceasta reteta ofera gustul acrisor al fructelor de padure si cel al verzei rosii, multe vitamine si nutrienti, totul pentru o bautura sanatoasa.

 • Cocktail de vara cu fructe de padure si grepfruit

  O bautura in care vodca se ascunde in fundal, mascata de gustul acrisor al fructelor de padure, cel putin astringent de grepfrut si iuteala piperului negru.

 • Smoothie cu fructe de padure congelate

  Una dintre cele mai simple retete de smoothie-uri, cu gust dulce-acrisor de fructe de padure, se poate pregati la fel de usor cu fructe de padure proaspete, abia culese. Se poate folosi la fel de bine laptele de soia sau laptele de vaca.

 • Cocktail cu fructe de padure si cidru

  Simplu, proaspat, plin de arome dulci-acrisoare, este un cocktail usor si racoritor.