Spagheti cu costita

Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa, ardei iute rosu, cascaval ras 50 g, sare, piper. Preparare: Se rumenesc intr-o cratita, in unt, ceapa tocata si costita taiata cubulete. Se adauga apoi ardei iute, sare si piper iar dupa cateva minute rosiile curatatede pielite si taiate bucati. Se fierbe sosul la foc potrivit pana ce se ingroasa. Se fierb spaghetele al dente , se strecoara si se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Tartine cu branza de capra si patrunjel

    Un aperitiv pentru o zi calduroasa, cu gust proaspat, gata imediat si delicios alaturi de un pahar de limonada rece.

  • Salata de fructe cu ceai verde

    Salata de fructe este un desert bun pentru vara, cu gustul proaspat, dulce-acrisor, iar cu putin ceai verde rece rezultatul va fi un plus de aroma si energie.

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Spaghetti cu sos proaspat de tomate

    Pastele, preparatele tipic italienesti, sunt usoare si delicioase. De multe ori ne duc cu gandul la aerul mediteranean al Peninsulei, la vitalitatea si energia debordanta a italienilor

  • Spagheti cu sunca

    Ingrediente: spaghetti 500g, sunca 100g, unt 50g, ceapa, faina - o lingura