Spagheti cu costita

Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa, ardei iute rosu, cascaval ras 50 g, sare, piper. Preparare: Se rumenesc intr-o cratita, in unt, ceapa tocata si costita taiata cubulete. Se adauga apoi ardei iute, sare si piper iar dupa cateva minute rosiile curatatede pielite si taiate bucati. Se fierbe sosul la foc potrivit pana ce se ingroasa. Se fierb spaghetele al dente , se strecoara si se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Sos de ardei copti cu lamaie si patrunjel

    O reteta ideala pentru cei care iubesc salata de ardei copti, un sos cu gust puternic, aromat, putin dulce, ce poate fi folosit pentru o gama larga de preparate. Puteti folosi ardei copti pregatiti in casa sau cumparati.

  • Sos de mere cu scortisoara si lamaie

    O reteta pentru un sos de mere dulce, aromat, plin de savoarea fructelor bine coapte, excelent pentru o portie generoasa de inghetata, o placinta calda sau (pentru cei care nu se tem de experimente) chiar si pentru contrastul cu o friptura de porc sau alte retete pentru felul principal. Poate fi mai dulce sau mai acrisor, dupa gust.

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Spaghetti cu sos proaspat de tomate

    Pastele, preparatele tipic italienesti, sunt usoare si delicioase. De multe ori ne duc cu gandul la aerul mediteranean al Peninsulei, la vitalitatea si energia debordanta a italienilor

  • Spagheti cu sunca

    Ingrediente: spaghetti 500g, sunca 100g, unt 50g, ceapa, faina - o lingura