Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri, frunze busuioc, ardei iute rosu, ulei, sare, cascaval ras. Preparare: Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat. Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Suc de rosii cu pepene, piper negru si ardei iute

    O reteta pentru o bautura de vara, cu multe vitamine si cu note picante de piper si ardei iute, foarte buna cand este tinuta la frigider pentru cateva ore. Pentru un cocktail inedit i se poate adauga gin sau vodca, dupa gust.

  • Sangria de vara cu bere si cidru de mere

    O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.

  • Cocktail cu bere blonda, prosecco si ghimbir

    O bautura de vara, proaspata si racoritoare, aromata, cu note picante, usor de pregatit si perfecta pentru o seara calduroasa.

  • Smoothie de vara cu fructe goji si lapte de migdale

    O bautura sanatoasa, cu putine calorii, gust placut si aromat, cu note picante de ghimbir si cele dulci-acrisoare de goji, o alegere naturala ce poate inlocui un suc acidulat.

  • Sos cu branza cheddar si lapte

    O reteta pentru un sos cremos, excelent pentru paste, legume sotate, cartofi copti sau pentru carnea de pui la cuptor sau gratar. Folositi o branza cheddar maturata, cu gust puternic, alaturi de o branza gorgonzola dominata de notele picante.