Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri, frunze busuioc, ardei iute rosu, ulei, sare, cascaval ras. Preparare: Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat. Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin spumant si suc de portocale

    Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.

  • Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir

    O combinatie inedita intre aromele exotice de rom si cele fresh, usor picante ale ghimbirului, este un cocktail relativ usor dar cu note interesante si proaspete.

  • Sos de branza cu mucegai albastru

    Un sos cu note picante datorita branzei cu mucegai albastru, bun pentru feluri de legume sau carne.

  • Cocktail cu bourbon, cacao si sirop de turta dulce

    Ingredientul secret si surprinzator este acest sirop de turta dulce, candva mai greu de gasit dar astazi prezent in oferta mai multor magazine, perfect pentru un cocktail dulce, cu o culoare intre auriu si aramiu, aromele fiind intense, puternice, de scortisoara, mirodenii, ghimbir, cu note putin picante. Perfect ca o provocare sau ca o regasire pentru cei care l-au mai incercat.

  • Suc de fructe cu mirodenii si bere de ghimbir

    Bautura perfecta pentru zilele de vara cand vreti sa va racoriti cu arome de fructe exotice dar ati dori si cateva note picante, de mirodenii din tari indepartate, eventual un gust putin iute. Inedit si original.