Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri, frunze busuioc, ardei iute rosu, ulei, sare, cascaval ras. Preparare: Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat. Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu bourbon, cacao si sirop de turta dulce

    Ingredientul secret si surprinzator este acest sirop de turta dulce, candva mai greu de gasit dar astazi prezent in oferta mai multor magazine, perfect pentru un cocktail dulce, cu o culoare intre auriu si aramiu, aromele fiind intense, puternice, de scortisoara, mirodenii, ghimbir, cu note putin picante. Perfect ca o provocare sau ca o regasire pentru cei care l-au mai incercat.

  • Suc de fructe cu mirodenii si bere de ghimbir

    Bautura perfecta pentru zilele de vara cand vreti sa va racoriti cu arome de fructe exotice dar ati dori si cateva note picante, de mirodenii din tari indepartate, eventual un gust putin iute. Inedit si original.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si mustar

    O combinatie de bourbon si cidru la care se adauga notele picante ale mustarului cu boabe si cele de citrice de la lamaie.

  • Ebb Tide, o raritate in gradinile cu trandafiri

    Un soi mai putin intalnit de trandafir cu flori de un mov exotic

  • Ce afectiuni puteti trata cu ceaiul de ghimbir

    Cunoscut ca un condiment exotic, avand un gust specific, placut, cu note putin picante, ghimbirul are si valente terapeutice surprinzatoare, fiind un leac naturist cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si revitalizante. In ghimbir se gasesc vitamina B6, C, D alaturi de magneziu, zinc, calciu, etc.