Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri, frunze busuioc, ardei iute rosu, ulei, sare, cascaval ras. Preparare: Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat. Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu ciocolata si piper cayenne

    O bautura cu gust puternic de ciocolata si note picante, aparte, date de piperul cayenne, recomandata celor care prefera o aroma diferita.

  • Limonada cu ardei iute si vodca

    O reteta curajoasa in care gustul acrisor al lamaii se intalneste cu notele intens picante ale ardeiului iute (mai mult sau mai putin, dupa gust) si cu vodca.

  • Bautura calda cu lamaie, ghimbir si miere

    Buna pentru zilele friguroase, ca un tratament naturist atunci cand apar durerile in gat sau racelile usoare, este o combinatie clasica intre gustul acrisor de lamaie, dulceata mierii si notele picante de ghimbir. Si este la fel de buna cu un ceai verde sau de fructe in locul apei.

  • Cocktail picant cu suc de grepfrut si tequila

    Cu notele sale iuti, picante, este un cocktail cu arome tropicale, exotice.

  • Cocktail cu vin spumant si suc de portocale

    Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.