Stafidele diminueaza simptomele acidozei

 Acidoza este o stare de aciditate crescuta a sangelui sau a gazelor din sistemul respirator al omului. Aceste gaze provin din stomac.

Acidoza se manifesta printr-o toxicitate crescuta in sange. Aceasta este foarte daunatoare pentru organism deoarece poate provoca boli de piele, deteriorarea organelor interne, artrita, guta, calculi renali, caderea parului, boli cardiace, tumori si chiar cancer.

Stafidele sunt o sursa buna de potasiu si magneziu, acestea fiind doua dintre cele mai benefice substante antiacide regasite in natura.

Antiacidele neutralizeaza acizii, ajutand astfel la o stabilizare a acidozei in sange.

Articole asemănătoare

 • Oregano si medicina naturista

  Versatil si cu un parfum aparte oregano proaspat sau uscat, sub forma de pulbere, ceai sau tinctura poate fi folosit si in tratamente naturiste, unele neasteptat de eficient pentru a preveni anumite afectiuni sezoniere sau a usura simptomele unor boli cronice.

 • Dieta alcalina – sanatate si vitalitate

  Prin schimbarea alimentatiei si introducerea in meniul zilnic a cat mai multor legume si fructe alcaline organismul capata mai multe energie si vitalitate, pierde in mod natural si sanatos din greutate, reduce simptomele unor boli cronice si, in ansamblu, creste calitatea vietii

 • Cum depasim alergiile de primavara

  Primavara, in ciuda zilelor tot mai bune care se intrevad in blandetea razelor de soare, isi fac simtita prezenta alergiile.

 • Pentru ochi sanatosi nu scapa luteina din vedere!

  In urma cu aproape doua decenii, optometristul Stuart Richer observa ca la pacientii cu degenerare maculara – o afectiune oftalmologica ce afecteaza unul din opt americani – simptomele se amelioreaza cu multivitamine.

 • Ciocolata tine la sanatatea ta

  Un studiu efectuat de cercetatorii suedezi in octombrie, anul trecut, a oferit lumii un motiv in plus sa aprecieze ciocolata.