Steaua rosie

Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa.
Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice, de culoare galben-verzuie pe partea umbrita si galbena cu rumeneala rosie-sangerie pe cea insorita.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Tratamente naturiste cu sfecla rosie

    Este recomandata sub forma de suc, fiarta sau coapta pentru a trata anemia, fiind bogata in fier si vitamina C. In plus cei care mananca des sfecla rosie, indiferent de felul in care o prepara, vor avea si un sistem imunitar mai puternic.

  • Salata verde cu portocale si ceapa rosie

    Portocalele zemoase si dulci par potrivite mai curand pentru o salata de fructe delicioasa, dar alaturi de salata verde proaspata, avocado si ceapa rosie aromele se completeaza neasteptat de bine.

  • Ceapa rosie Red Creole

    Soi de ceapa rosie cu gust puternic, aromat, picant, mai putin dulce decat alte varietati, foarte buna pentru salate, conservare si preparate diverse, Red Creole este relativ usor de reconoscut datorita culorii, putin mai deschise, si a formei usor turtite

  • Sfecla rosie si beneficiile pentru sanatate

    Conservata in otet, fiarta, coapta singura sau alaturi de alte legume in cuptor, rasa cruda intr-o salata plina de gust si prospetime sau folosita pentru un pahar de suc, sfecla rosie este o buna sursa de fibre, vitamina C, acid folic, magneziu, potasiu si fosfor, are putine calorii si un gust ce este pe placul multora

  • Smoothie energizant cu varza rosie si suc de ananas

    Cu multe vitamine si o combinatie indrazneata de varza rosie si ananas, este o bautura sanatoasa, plina de energie pentru o zi obositoare. Poate inlocui cu succes o gustare sau poate potoli setea mai bine decat un suc din comert. Se bea cu sau fara gheata, dupa gust.