Steaua rosie

Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa.
Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice, de culoare galben-verzuie pe partea umbrita si galbena cu rumeneala rosie-sangerie pe cea insorita.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Salata cu portocale si ceapa rosie

    O reteta indrazneata in care bolul va fi plin de culoare si felii rotunde de portocala, rondele de ceapa rosie dulce, un sos la baza caruia sta versatilul ulei de rapita, iar rezultatul final este o surpriza. Placuta.

  • Salata de varza rosie cu portocale si nuci caju

    O reteta indrazneata in care varza rosie se intalneste cu dulceata usor acida a portocalei si cu aroma uleiului de nuca.

  • Chipsuri de sfecla rosie

    O gustare interesanta, dar cu destule calorii din cauza uleiului in care sunt prajite feliile de sfecla rosie.

  • Smoothie revigorant cu fructe de padure si varza rosie

    Folosita mai mult sub forma de salate delicioase sau suc proaspat (recomandat de nutritionisti pentru calitatile sale curative), varza rosie poate fi ingredientul principal si in diverse retete pentru smoothie-uri revigorante, gustoase si mai ales satioase. Alegeti o varza rosie proaspata, tocati o parte din ea marunt si adaugati fructe, lapte vegetal, seminte, iar rezultatul va fi o placuta surpriza.

  • Suc energizant cu sfecla rosie, fenicul si fructe

    Daca v-ati obisnuit cu un smoothie din fructe de ce sa nu incercati un pahar cu suc de mere, portocala alaturi de sfecla rosie si limeta.