Steaua rosie

Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa.
Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice, de culoare galben-verzuie pe partea umbrita si galbena cu rumeneala rosie-sangerie pe cea insorita.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Smoothie energizant cu varza rosie si suc de ananas

    Cu multe vitamine si o combinatie indrazneata de varza rosie si ananas, este o bautura sanatoasa, plina de energie pentru o zi obositoare. Poate inlocui cu succes o gustare sau poate potoli setea mai bine decat un suc din comert. Se bea cu sau fara gheata, dupa gust.

  • Smoothie cu suc de rodie si sfecla rosie

    Un pahar in care veti gasi suc de rodie, gustul dulceag de sfecla rosie coapta, cel acrisor de grepfrut, totul intr-un smoothie plin de vitamine, perfect pentru a intari imunitatea intregului organism in lunile de toamna si iarna.

  • Varza rosie calita cu bere neagra

    Varza rosie calita sau facuta salata este o reteta de toamna excelenta, dar alaturi de o bere neagra de calitate capata un nou gust si noi arome.

  • Sfecla rosie cu miez de nuca si merisoare confiate

    Ne-am obisnuit cu sfecla rosie murata, coapta sau sub forma de suc, si este un ingredient bun pentru o gama larga de smoothie-uri. Dar in aceasta reteta contrastul dintre sfecla, miezul de nuca putin prajit si dulcele acrisor al merisoarele va surprinde cu siguranta orice musafir.

  • Mancare de varza rosie cu chimen si seminte de mustar

    Ne-am obisnuit cu varza rosie in salate sau murata, dar in aceasta combinatie gustul de chimen si cel al semintelor de mustar ii vor da o aroma speciala pentru o mancare perfecta in zilele care au inceput sa se raceasca.