Salata verde cu portocale si ceapa rosie

Ingrediente:

1 salata verde
2 portocale mari
1 ceapa rosie mica
2 bucati avocado
2 catei de usturoi, tocati
2 linguri otet de vin
1 lingurita cu varf mustar
3 linguri ulei de masline
sare, piper

Mod de preparare: intr-un bol se pun feliile de portocala, taiate cubulete, si se amesteca bine cu salata spalata si taiata mare si ceapa rosie taiata rondele. Se adauga tot miezul de avocado, taiat bucati medii. Separat se amesteca bine otetul, uleiul, usturoiul, mustarul, se condimenteaza cu sare si piper, turnand la final sosul peste salata. Se serveste imediat.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Salata cu portocale si ceapa rosie

    O reteta indrazneata in care bolul va fi plin de culoare si felii rotunde de portocala, rondele de ceapa rosie dulce, un sos la baza caruia sta versatilul ulei de rapita, iar rezultatul final este o surpriza. Placuta.

  • Omleta cu cartofi si ceapa

    O omleta gustoasa pentru micul dejun pe care o puteti prepara celor dragi este omleta cu cartofi si ceapa.

  • Supa de conopida cu bacon si cicoare rosie

    O mancare calda preparata in caminul dumneavoastra este atat de potrivita iarna, cand frigul predomina. Va propunem sa pregatiti o supa calda de sezon: supa de conopida cu bacon si cicoare rosie.

  • Galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde

    O reteta satioasa si numai potrivita pentru o zi agitata la serviciu sau acasa este cea de galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde.

  • Salata de cartofi cu ton si ceapa rosie

    Salata de cartofi cu ton si ceapa rosie este o salata numai buna sa va incepeti prima parte a zilei, indiferent ca sunteti acasa sau la munca. Iata ce ingrediente sunt necesare: