Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
GALUSTE DE CARTOFI UMPLUTE CU BRANZA SI CEAPA VERDE

Galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde

 O reteta satioasa si numai potrivita pentru o zi agitata la serviciu sau acasa este cea de galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde.


Iata ce ingrediente va sunt necesare:

1 kg de cartofi

1 varza rosie

4 oua

200 g de branza

6 linguri de gris

1 ceapa

4 linguri de amidon

nucsoara macinata

1 ceapa verde

4 cuisoare

2-3 linguri de ulei

250 ml supa

75 ml otet

75 g nuci

1 varf de cutit de sare

piper

1 varf de cutit de zahar

marar verde


Se prepara astfel:

Cartofii se pun la fiert in coaja, timp de 20 de minute.

Varza rosie se taie fasii subtiri.

Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.

In uleiul incins, se caleste apoi ceapa intreaga si varza taiata, timp de cateva minute.

Se adauga supa si otetul.

Se lasa la fiert la foc mic pana ce varza este fiarta.

Nucile se maruntesc.

Apoi se pun peste varza impreuna cu nucsoara.

Se mai adauga sarea si zaharul.

Cartofii, dupa ce s-au racit putin, se curata de coaja.

Apoi se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.

Ceapa verde se da pe razatoare.

Dupa aceea se amesteca cu branza.

In aceasta compozitie se mai pun mararul si un albus.

Din cartofi se fac galuste, iar mijlocul acestora se va umple cu 1 lingurita din compozitia de branza.

Dupa aceea se dau prin albus batut si prin gris.

Apoi se pun la prajit.

Cand sunt gata, se servesc alaturi de o portie de varza rosie.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/fa9005770fc95d5e28c827cb0c0852a9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139